Μεταγραφή που ανεβάζει (κι άλλο) το επίπεδο

Ήταν βασικό στέλεχος της Ομόνοιας από το καλοκαίρι του 2017, ωστόσο με τον ερχομό του Γιάννη Αναστασίου έχασε τη θέση στην εντεκάδα, με αποτέλεσμα τον Δεκέμβριο να τεθεί εκτός πλάνων.

Ο λόγος για τον Τζαΐλσον Αραούχο, ο οποίος από χθες είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας, η οποία ανεβάζει κι άλλο την ποιότητα του ρόστερ. Είναι ένας παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά ο Σάββας Πουρσαϊτίδης και με συνοπτικές διαδικασίες δεν έχασε την ευκαιρία να τον ντύσει στα γαλαζοκίτρινα.

Η πορεία της Νέας Σαλαμίνας και οι φιλοδοξίες της ομάδας έπεισαν τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, από τον οποίο οι ερυθρόλευκοι περιμένουν να ανεβάσει το επίπεδο του φετινού ρόστερ. Ο Τζαΐλσον μπορεί να παίξει τόσο στο άκρο της άμυνας, όσο και στα φτερά της επίθεσης, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να βλέπει στα… πόδια του Βραζιλιάνου ένα  από τους ηγέτες της ομάδας.

Η μεταγραφή του αποτελεί μια πολύ ισχυρή κίνηση για τη Νέα Σαλαμίνα, με στόχο να πετύχει τον μεγάλο στόχο της εξάδας και να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στο θεσμό του κυπέλλου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο