Οι δέκα και ο παρτενέρ του Νατέλ στην επίθεση

Ο Πάολο Τραμεζάνι καταστάλαξε στον βασικό κορμό του ρόστερ και βλέποντας τις επιλογές του από παιγνίδι σε παιγνίδι, εύκολα διαπιστώνεις πως στα κρίσιμα παιγνίδια εμπιστεύεται σχεδόν τους ίδιους ποδοσφαιριστές.

Με εξαίρεση τον Τάμαρι που απουσιάζει με την εθνική του ομάδα και δεν μπορεί να υπολογίζεται, ο Ιταλός τεχνικός απέναντι στην Ανόρθωση δεν αναμένεται να διαφοροποιήσει αρκετά πράγματα στην ενδεκάδα. Ουσιαστικά οι Βάτερμαν, Μερκής, Ιωάννου, Καρλάο, Καζού, Ενσούε, Μοράις, Ντε Βινσέντι, Ζαχίντ και Νατέλ έχουν κρατημένες θέσεις στο αρχικό σχήμα. Ο Καρλάο που επανέρχεται μετά την τιμωρία του θα πάρει την θέση του Βούρου σε σχέση με το τελευταίο παιγνίδι. Μοναδικό ερωτηματικό ενόψει του επικείμενου ντέρμπι είναι ο παρτενέρ του Νατέλ στην κορυφή της επίθεσης, στο 3-5-2 που ετοιμάζει ο Τραμεζάνι.

Μπάλογκ και Εφραίμ φαίνεται να είναι οι δύο υποψήφιοι και μέσα από τις τελευταίες προπονήσεις θα παρθεί και η απόφαση. Ο Μπάλογκ το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής παίρνει από τον προπονητή του. 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο