«Να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας» (ηχητικό)

Ακούστε τι δήλωσε ο ε.τ της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας, στο Ράδιο Πρώτο ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και για την ενίσχυση της ομάδας. 

Αναλυτικά:  

«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας και με την πρωτοπόρο ομάδα. πάμε στο ΓΣΠ με σκοπό να παλέψουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής αλλά δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς πέραν της νίκης. Κάθε αγώνας έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας. Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα βρούμε»

«Από το ξεκίνημα της εβδομάδας ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης ο Λαβόρδε. Εκτός είναι ο Ιγκιεμπόρ. Περισσότερα μετρά η αποφασιστικότητα της κάθε ομάδας και το πάθος. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες». 

«Θα λέγαμε σε άλλες περιπτώσεις για sold out. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα αλλά η κάρτα φιλάθλου έχει κτυπήσει πολλές ομάδες. Η εικόνα που αναμένεται πως θα υπάρχει σίγουρα δεν θα μοιάζει με ντέρμπι. Θα πρέπει να το δουν οι αρμόδιοι και να αλλάξει αυτό». 

 «Ο δεύτερος στο τραπέζι για να λύσουμε την συνεργασία μας είναι ο Κάτσαρ. Δείχνει θετική διάθεση για να λύσουμε την συνεργασία μας. Είναι γνωστό το ενδιαφέρον μας για τον δανεισμό του Ζοάο Πάολο. Αλλά έχουμε στρέψει την προσοχή μας και σε άλλους ποδοσφαιριστές στην μεσαία γραμμή και την μεσοεπιθετική γραμμή για να βγούμε πιο ενισχυμένοι». 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο