Πετεβίνος για το ντέρμπι και τους επενδυτές

Για την πενιχρή προπώληση των εισιτήριων στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, το γενικότερο πρόβλημα που δημιούργησε η κάρτα φιλάθλου, το ντέρμπι με την Ανόρθωση και τους επενδυτές, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για τα μόλις 107 εισιτήρια που προπώλησε ο ΑΠΟΕΛ για το ντέρμπι με την Ανόρθωση

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι αυτή η κατάσταση πέρασε στον κόσμο, έγινε συνήθεια. Η νοοτροπία της καφετέριας εξελισσόταν αρνητικά, αλλά αυτό που συμβαίνει φέτος δεν το περίμενε κανένας.

Στην επιστολή που στείλαμε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας γράψαμε 5-6 λόγους για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα. Δεν εστιάσαμε ποτέ ότι η κάρτα φιλάθλου είναι ο μόνος λόγος. Απλά η κάρτα φιλάθλου έφερε μια μεγάλη κάθοδο στην προσέλευση του κόσμου. Δεν υπάρχει καμία στρατηγική για το πώς θα ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Θα γίνει αξιολόγηση ότι είχαμε 15% εισιτήρια του πρώτου γύρου και 30% του δεύτερου γύρου και 20% στο σύνολο;

Εγώ αυτό που λέω είναι όλοι οι αρμόδιοι φορείς να κάνουν ένα κοινό μέτωπο. Λέμε ότι τα μικρά σωματεία δεν επηρεάζονται και δεν αντιδρούν. Θα καταλάβουν και αυτά ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση

«Η Ανόρθωση προέρχεται από μη επιτυχή αποτελέσματα και την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη. Είναι μια ομάδα που έχει ποιότητα και το γνωρίζουμε. Έχει μια αστάθεια γι΄αυτό και δεν είναι ψηλά στη βαθμολογία, αλλά είναι αήττητη εκτός έδρας και μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Θέλουμε να σπάσουμε το αήττητο σερί του αντιπάλου και να παραμείνουμε στην κορυφή.

Υπάρχουν κάποια προβλήματα και συστήνω να περιμένουμε σε αυτό το κομμάτι».

Για τους επενδυτές και όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες

«Θα επαναλάβω ότι δεν έχει προχωρήσει κάποια εξέλιξη στο κομμάτι αυτό. Είναι ανοιχτό κεφάλαιο και ποτέ δεν το κρύψαμε. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι. Από πλευράς εταιρείας γίνονται όλες οι ενέργειες για να είναι όλα ανοιχτά αλλά από την άλλα πλευρά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο