«Είδαμε όλοι πως συμπεριφέρεται η Πάφος» 

Η Νέα Σαλαμίνα ετοιμάζεται για την εξόρμηση στην Πάφο έχοντας στόχο ακόμα μια νίκη που θα την κρατήσει στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα. 
Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως προετοιμάζονται χωρίς μεγάλα λόγια, όντας υποψιασμένοι από την εικόνα που βγάζει η Πάφιακή ομάδα με τις ομάδες τις πρώτης εξάδας. Μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου της Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την επικείμενη αντίπαλο της ομάδας του ξεκαθαρίζοντας όμως πως: «Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να πάρουμε τη νίκη».
Τι είπε για τα μεταγραφικά και τα αγωνιστικά δεδομένα. 
Αναλυτικά: 

Για την κατάσταση των νέων αποκτημάτων: 
«Όσον αφορά την αγωνιστική κατάσταση των τριών αποκτημάτων βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Είμαστε ευχαριστημένοι. Ασφαλώς και δεν είναι στο 100% αφού χρειάζονται αγωνιστικά λεπτά. Έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι και είναι θέμα προπονητή αν θα τους χρησιμοποιήσει. Ο σχεδιασμός του Ιανουαρίου έχει ολοκληρωθεί αλλά στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Είμαστε επιφυλακτικοί. Συνεχίζουμε και πορευόμαστε με ένα πιο δυνατό και συμπληρωμένο ρόστερ».

Για το ματς με την Πάφο:
«Δεν μπορούμε να αναλύουμε τακτικές. Οι παίκτες προπονούνται εντατικά. Είναι συγκεντρωμένοι στο παιγνίδι και όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι για ακόμα μια νίκη. Εκτός θα είναι ο τιμωρημένος με κάρτες Μαργκάσα και ο Τιάγο που θα κάνει αγώνα δρόμου να φτάσει το ματς με την Ομόνοια».

Για την καλή εικόνα που βγάζει η Πάφος:  
«Είναι δύσκολη η αναμέτρηση απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Δεν μας παραπλανεί η θέση του αντιπάλου. Έχει ποιότητα στο ρόστερ της και είδαμε στα μεγάλα παιγνίδια πως συμπεριφέρεται. Βάζει δύσκολα σε όλους. Εμείς στη Νέα Σαλαμίνα δείξαμε σοβαρότητα, δεν κοιτάμε την βαθμολογία. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιγνίδι. Είναι δύσκολη αναμέτρηση αλλά θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να πάρουμε τη νίκη που θα μας ανεβάσει κι’ άλλο στον βαθμολογικό πίνακα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο