Κλίμα ξεσηκωμού στην Πάφο

Εν αναμονή της απόφασης της ένστασης της οποίας κατέθεσε η ΑΕΚ για την αντικανονική συμμετοχή του Σωτήρη Ζαντή της Πάφου στο μεταξύ τους παιχνίδι, στην Πάφο υπάρχει ένας ξεσηκωμός για το σημερινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στις 17:00.

Η Πάφος υποδέχεται την ομάδα της Αμμοχώστου για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ένα σημαντικό παιχνίδι για την περεταίρω πορεία της ομάδας, με τον τεχνικό της Πάφου να μην υπολογίζει στους τιμωρημένος Ζάντερ και Νέμετς, ενώ οι Ράσιτς και Λοράν είναι εκτός αποστολής και με το ένα πόδι εκτός ομάδας, με τον πρώτο να επικαλείται οικογενειακούς λόγους.

Δείτε τι δήλωσε στο SPORTIME ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας Πέτρος Μελαίσης για τον ξεσηκωμό που επικρατεί: "Στην Πάφο υπάρχει ένας ξεσηκωμός φιλάθλων από την Πόλη και τις διάφορες κοινότητες, ετοιμάζονται να δώσουν μαζικά το πάρων τους στο σημερινό παιχνίδι, τα τελευταία γεγονότα έχουν πεισμώσει τόσο την ομάδα όσο και τον κόσμο. Σήμερα θα έχουμε μία πρωτοφανή συσπείρωση του κόσμου, με τους φιλάθλους μας να στέκονται ασπίδα προστασίας στην ομάδα".
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο