"Όποιος αγαπά την Ανόρθωση, ας συμπορευθεί..."

Ανακοίνωση για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα που ακούγονται δεξιά και αριστερά, εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της Ανόρθωσης.  

"Πλέον, εμείς δεν θα αρκεστούμε στα λόγια. Ήρθε η ώρα για πράξεις με ουσία. Όποιος πραγματικά αγαπά την ΑΝΟΡΘΩΣΗ και αηδίασε με την κατάσταση της τελευταίας δεκαετίας, ας συμπορευθεί. Οι υπόλοιποι ας τρέφονται με αυταπάτες και να πιάνονται κορόιδα με μεταγραφές τύπου Λαβόρδε", αναφέρουν μεταξύ άλλων οι "Μαχητές".

Αναλυτικά:

"Απευθυνόμαστε στον τεράστιο κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ και ο μοναδικός λόγος που το κάνουμε αυτό είναι για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους. Επειδή ακούγονται διάφορα δεξιά και αριστερά, ‘’κουβέντες του καφενέ’’ θα τις χαρακτηρίζαμε, οφείλουμε να επέμβουμε.

Το ότι δεν πράξαμε κάτι ακόμα για τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στην ομάδα, είναι γιατί εμείς δεν κάνουμε κινήσεις ούτε ενθουσιασμού ούτε για το show, ό,τι πράττουμε και θα πράξουμε εμείς είναι για το καλό της ΙΔΕΑΣ που λέγεται ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και ΜΟΝΟ. Όπως και στο παρελθόν, πολλοί μας ‘’στόλιζαν’’ με διάφορα επίθετα όπως ‘’αλήτες’’ και ‘’χασικλήδες’’ όταν επεμβαίναμε με τον πλέον άμεσο τρόπο για να καθαρίσουμε την βρωμιά στα εντός της ομάδας. Μας πικραίνει που η ίδια μερίδα κόσμου θυμήθηκε τώρα τους οργανωμένους και εκφράζει και το παράπονό της για την απουσία μας εντός και εκτός των γηπέδων.

Στο δια ταύτα,

Όταν εμείς με ανακοίνωση μας στις 25/10/2018 μιλούσαμε για ‘’παράξενα’’ ποσά σε συμβόλαια, για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και το κυριότερο πρόβλημα την κάρτα οπαδού, κάποιοι μας χλεύαζαν. Αργά ή γρήγορα και ο τελευταίος ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗΣ πρέπει να αντιληφθεί ότι ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ μπορεί να σηκώσει ξανά την ομάδα και να την σώσει, με όπλο του τον σύνδεσμο. Κρατούν την ψυχή της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ μακριά από τα γήπεδα και ασελγούν απάνω στο πτώμα της διάφοροι τυχοδιώκτες. Είτε ποδοσφαιριστές, είτε παράγοντες, είτε προπονητές, δημοσιογράφοι, ακόμα και κόσμος...

Πλέον, εμείς δεν θα αρκεστούμε στα λόγια. Ήρθε η ώρα για πράξεις με ουσία. Όποιος πραγματικά αγαπά την ΑΝΟΡΘΩΣΗ και αηδίασε με την κατάσταση της τελευταίας δεκαετίας, ας συμπορευθεί. Οι υπόλοιποι ας τρέφονται με αυταπάτες και να πιάνονται κορόιδα με μεταγραφές τύπου Λαβόρδε.

Υ.Γ: ANOIKTH ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/01/2018 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ ΣΤΙΣ 20:00. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ 'ΠΑΡΩΝ' ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ.

Με εκτίμηση,

ΜΑΧΗΤΕC "ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ CLUB" – 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΣ"

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο