Άλλο τότε, άλλο τώρα

Την ομάδα που αντιμετώπισε στο ντεμπούτο του στο γαλαζοκίτρινο πάγκο και τον υποχρέωσε σε απώλειες με το «καλημέρα» έχει ενώπιον του ο Πάολο Τραμετσάνι. Ο Ιταλός προπονητής προσλήφθηκε από τον ΑΠΟΕΛ στις 10 Οκτωβρίου του 2018 και 11 ημέρες μετά καθοδήγησε την ομάδα του απέναντι στην ΑΕΛ. Η λευκή ισοπαλία ήταν η φυσιολογική εξέλιξη μιας μέτριας εμφάνισης.

Βέβαια, κανείς δεν επέρριψε την οποιαδήποτε ευθύνη στον Τραμετσάνι, ο οποίος παρέλαβε μια ομάδα σε πολύ κακή κατάσταση, χωρίς αγωνιστική ταυτότητα, με εμφανέστατα και μεγάλα κενά, ειδικά στην άμυνα. Τα εννέα γκολ που δέχθηκε στις πέντε πρώτες αγωνιστικές και οι πάρα πολλές ευκαιρίες των αντιπάλων, οι διπλάσιες στα πλείστα παιχνίδια, αναφέρουν του λόγου το αληθές.

Ο Ιταλός σουλούπωσε την άμυνα (6 γκολ σε 12 αγώνες), πέρασε τη φιλοσοφία του, έδωσε ταυτότητα στην ομάδα και ρόλο σε κάθε ποδοσφαιριστή και ο ΑΠΟΕΛ πάει από το καλό στο καλύτερο. Αυτά όλα είναι η επιβράβευση της πολύ καλής και σκληρής δουλειάς που κάνει σε καθημερινή βάση ο κ. Τραμετσάνι.

Πλέον, ο ΑΠΟΕΛ με τον Ιταλό στον πάγκο μοιάζει με καλοκουρδισμένο ρολόι και πάει στο Τσίρειο για να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του. Τα δεδομένα γύρισαν και ο Τραμετσάνι δικαιούται να αισιοδοξεί ότι μπορεί να κερδίσει τον πρώτο αντίπαλο που τον υποχρέωσε σε βαθμολογικές απώλειες και να στείλει την ομάδα του στο +4. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο