Όλη η γύμνια της σε 91 λεπτά 

Η διαφορά είναι από την γη στον ουρανό. Από την μέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Γιάννης Αναστασίου η Ομόνοια παρουσιάζεται σαφώς καλύτερη αλλά θαύματα δεν μπορούν να γίνουν από την μια μέρα στην άλλη. 

Αδυναμίες υπάρχουν, λάθη θα γίνονται ωστόσο για την ώρα οι πράσινοι παρουσιάζονται αλλαγμένοι προς το καλύτερο και έχουν πλέον τα φόντα για να κυνηγήσουν την είσοδο τους στην πρώτη εξάδα και ακολούθως την θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. 

Στον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα βγήκαν στην επιφάνεια κάποια αρνητικά στατιστικά παρά τη νίκη με 3-1. Πρώτη φορά οι πράσινοι πέτυχαν τρια τέρματα φέτος σε αγώνα πρωταθλήματος και από την άλλη χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος για να δουν οι φίλοι της ομάδας να πετυχαίνει τρια γκολ. 

Από την άλλη Κολοβός και Μαυρίας με 91 λεπτά και 86 λεπτά αντίστοιχα πέρασαν στην πρώτη θέση στον πίνακα των ασίστ. Οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν από δυο ασιστ όπως επίσης δυο έχουν Γκόμεθ, Ντάρμπισαϊρ και Ραμίρες με 1351 λεπτά, 1115 και 1078 αντίστοιχα. 

Παράλληλα ο Κολοβός με τα δυο γκολ που πέτυχε είναι στην δεύτερη θέση του σχετικού πίνακα μαζί με Ραμίρες και Λόπες. Πρώτος ο Γκόμεθ με 6. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο