«Αρκετή η συζήτηση για Τάμαρι…» (ηχητικό)

Διαβάστε τι δήλωσε ο προϊστάμενος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος στο Ράδιο Πρώτο σχετικά με την νίκη επί της ΑΕΛ, τον Τάμαρι και τα μετεγραφικά. 

Αναλυτικά: 

Για το +4: «Δεν σημαίνει και πολλά πράγματα. Η σημασία έχει η παραμονή στην κορυφή. Οι βαθμολογικές διαφορές εύκολα αναιρούνται όταν δεν είσαι σοβαρός. Πρέπει να το έχουμε συνέχεια στο μυαλό μας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για να παραμείνουμε στην κορυφή»

«Έμοιαζε πάρα πολύ με το παιχνίδι του πρώτου γύρου. Η ΑΕΛ μας δυσκόλεψε περισσότερο στους κενούς χώρους. Μας περιόρισε στις κάθετες και διαγώνιες πάσες. Προφανώς το ίδιο κάναμε και εμείς αφού δεν είχε ευκαιρίες». 

Για τον Αλ Τάμαρι: «Υπήρξε μια μεγάλη συζήτηση το πώς θα ανταπεξέλθει ο ΑΠΟΕΛ χωρίς Τάμαρι. Το έκανε με νίκες και την παραμονή του στην πρώτη θέση. Ο ΑΠΟΕΛ δεν στέκει σε απουσίες. Χθες είχαμε εκτός Τάμαρι, Ντε Βινσέντι, Καρλάο. Σκοράρουμε παίρνουμε νίκες προχωρούμε και θα έχουμε και άλλη επιλογή αυτή του Μπέζιακ. Ανεξαρτήτως προσώπων η ομάδα βγάζει την ίδια εικόνα και πάει μπροστά». 

Για Φατσινέτι: «Έχω πει και σε άλλους συναδέλφους. Το όνομα του Μπέζιακ βγήκε δυο ώρες προηγουμένως το όνομα του και στη συνέχεια ανακοινώθηκε από την ομάδα. Ο κ. Τέτι γνωρίζει μόνο και δεν έχουμε κάτι στον ορίζοντα την δεδομένη στιγμή»

Για την πέτρα που δέχθηκε το λεωφορείο της αποστολής του ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν ένα συμβάν το οποίο μας έτυχε. Όταν ήμασταν στο αυτοκινητόδρομο και κινείτο σε χαμηλή ταχύτητα υπήρξε  ρίξιμο πέτρας στο πισινό τζάμι χωρίς να έχουμε κάποιο τραυματισμό. Ελπίζουμε η αστυνομία να βρεί τους ενόχους». 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο