Ο Ντάρμπισαϊαρ ήταν για δύο χρονιές ασταμάτητος. Φέτος αν και άνοιξε άμεσα λογαριασμό, στο 2ο παιχνίδι της χρονιάς με την ΕΝΠ, έμεινε εκεί, στο ένα γκολ. Δεν είναι στα καλά του, η παρατεταμένη «ανομβρία» τον επηρέαζε, ενώ είχε να αντιμετωπίσει σε 2 περιπτώσεις τραυματισμό, συν κάποια ανθρώπινα προσωπικά θέματα.
Η «απουσία» του Ντάρμπισαϊαρ φαίνεται ξεκάθαρα στα στατιστικά της ομάδας. Η Ομόνοια σκόραρε 19 γκολ συνολικά. Κάκιστη συγκομιδή. Πρόπερσι τέτοια εποχή, ο Άγγλος είχε σκοράρει 15 φορές (και η Ομόνοια 36), ενώ πέρσι, έστω και αν άργησε να πάρει μπρος, ο Ντάρμπισαϊαρ κατέγραφε 8 τέρματα και μάλιστα σε 16 αγώνες (η Ομόνοια χρωστούσε παιχνίδι και είχε πετύχει 27 τέρματα)
Είναι παράλληλα η 1η χρονιά, από τη περίοδο 13-14, όπου έπεσαν δραματικά τα μπάτζετ και κατ΄ επέκταση το επίπεδο της ομάδας, που η Ομόνοια βασικά ξέμεινε από αξιόπιστο σκόρερ. Ιδού η σύγκριση μετά από 17 αγωνιστικές.
Την χρονιά 13-14, ο Σκέμπρι είχε σκοράρει εννέα φορές, ενώ ακόμη και ο Γκικίεβιτς που αποκτήθηκε για σέντερ φορ κορυφής, είχε τουλάχιστον 6 γκολ από τα 34 που είχε πετύχει η Ομόνοια
Τη περίοδο 14-15 σε τέτοιο στάδιο, πάλι η Ομόνοια είχε θέμα στο γκολ (22), αλλά ήξερε πως είχε τον Ποτέ (12 τέρματα σε 17 αγωνιστικές)
Τα εφτά γκολ των Σκέμπρι, Σέρινταν (έκαστος) τη χρονιά 15-16 δεν ήταν πολλά, αλλά δύο καλές επιλογές, ξεπερνούν συνήθως τη μία. Η Ομόνοια μετρούσε 27 γκολ σε 17 αγώνες.
Συνεπώς η παρουσία σκόρερ τα προηγούμενα χρόνια κάλυπτε πολλές άλλες αδυναμίες. Φέτος η κάλυψη αυτή δεν υπάρχει