Τη ξύπνησε ο Ιδιάκεθ

Ο Ιμάνολ Ιδιάκεθ ξύπνησε την ΑΕΚ από το… λήθαργο και την επανέφερε στο δρόμο των επιτυχιών μετά από οχτώ διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Ο Βάσκος τεχνικός ξεκίνησε με το δεξί τη 2η θητεία του στον πάγκο της λαρνακιώτικης ομάδας και ευελπιστεί να την οδηγήσει σε συνεχόμενες επιτυχίες προκειμένου να σώσει ότι σώζεται στο θεσμό του πρωταθλήματος.

Για να τα καταφέρει ο Ιδιάκεθ και η ΑΕΚ απέναντι στη Δόξα, είδαν τον Ιβάν Τρισκόφσκι να μετατρέπεται σε απόλυτο πρωταγωνιστή. Ο Σκοπιανός σε τρεις περιπτώσεις λειτούργησε ως «ψυχρός δολοφόνος» και πανηγύρισε το 2ο χατ τρικ στη φετινή περίοδο, μετά από εκείνο επί της Στουρμ Γκρατς, όπου έγραψε ιστορία.

Δεν μπορεί να μην γίνει αναφορά στον Ακοράν που βρήκε δίχτυα έπειτα από 3 ½ μήνες και το πρώτο τέρμα του Κάσες στο φετινό μαραθώνιο. Η πορεία του τελευταίου μέχρι τώρα δεν ήταν ικανοποιητική και κάποια δημοσιεύματα τον έστειλαν μέχρι την πόρτα της εξόδου, όμως, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ιδιάκεθ με τον Ρόκα τον έφεραν στην Κύπρο.

Και τώρα ντέρμπι

Τα δύσκολα για τον Βάσκο τεχνικό ξεκινούν γρήγορα, αφού από την επόμενη αγωνιστική θα δώσει το πρώτο του ντέρμπι, απέναντι στην Ανόρθωση, μια ομάδα με παρόμοιους στόχους. Στην επιστροφή του λοιπόν στην «Αρένα» ο Ιδιάκεθ καλείται να προετοιμάσει όσο το δυνατό καλύτερα την ομάδα του και να πάρει το σημαντικό αυτό παιχνίδι που θα κλειδώσει σε μεγάλο βαθμό την 6αδα και θα αναπτερώσει τις ελπίδες για διάκριση.  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο