Μελαίσης: "Κάποιοι θα διαψευστούν από τα γεγονότα"

Αποφασισμένος ο Διευθυντής του γραφείου τύπου της Πάφου ότι η ομάδα του θα παραμείνει κατηγορία. "Εμείς δεν τα βάζουμε κάτω, επιμένουμε και να στείλω μήνυμα ότι θα μείνουμε κατηγορία", το μήνυμα του Πέτρου Μελαίση στο Ράδιο Πρώτο.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Μελαίση στο Ράδιο Πρώτο:

"Κάποιοι είναι ικανοποιημένοι στη διακύμανση του σκορ με την Αλκή, εμείς όχι με το αποτέλεσμα. Εμείς δεν τα βάζουμε κάτω, επιμένουμε και να στείλω μήνυμα ότι θα μείνουμε κατηγορία. Δείξαμε πως μπορούμε να συμπεριφερθούμε σε μεγάλους αντιπάλους. Υπάρχει ποιότητα, έχουμε πληγωθεί όμως δεν τα βάζουμε κάτω, η Πάφος δεν είναι για τα κάτω στρώματα αλλά για πιο ψηλά. Η αντεπίθεση ξεκίνησε και θα το δείξουμε και στα επόμενα παιχνίδια, αν κάποιοι θέλουν να κάνουν σενάρια νομίζω ότι θα διαψευστούν μέσα από τα γεγονότα.

Για τον Ράσιτς δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει τελικά. Στρέφουμε το μυαλό μας στην έφεση. Αύριο θεωρούμε ότι θα κερδίσουμε στον επαναληπτικό και ότι η πρόκριση θα είναι εφικτή. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον αυριανό επαναληπτικό με τον Άρη.

Για Ομόνοια: Πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως χωρίς να υποτιμούμε θα το παλέψουμε για τους βαθμούς ή το βαθμό".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο