Θέλει να πετύχει ο Ιραόλα!

Το άγχος του Άντονι Ιραόλα στην παρουσίαση του από την ΑΕΚ, ήταν εμφανές. Και να ήθελε να το κρύψει ο Βάσκος τεχνικός, δεν τα κατάφερε. Πρόθυμος ν' απαντήσει σε όλους τους ρεπόρτερ, υπομονετικός και προσγειωμένος, ο Ιραόλα μίλησε για την πρόκληση στην καριέρα του (που δεν είναι ποδοσφαιρική) και τι θέλει να διατηρήσει στην ΑΕΚ.

Ο Ιραόλα για πρώτη φορά αναλαμβάνει να προπονήσει μία ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο, έχει όμως βλέψεις, θέλει να πετύχει και ο ίδιος επιθυμεί όπως ανελιχτεί ως προπονητής στην ομάδα της Λάρνακας. Ιραόλα και Μουρίγιο αποτελούν το νέο δίδυμο στην ΑΕΚ, υπάρχει αγωνία για το τι θα καταφέρουν οι δύο τους, με τον δεύτερο να έχει εμπιστοσύνη στην επιλογή του. Εξάλλου η καλή σχέση και γνωριμία που έχουν, είναι πλεονέκτημα για την ΑΕΚ. Συμπεράναμε ότι υπάρχει πολύ καλή συνεννόηση μεταξύ τους και ότι οι αποφάσεις του προγραμματισμού θα παρθούν από κοινού.

Ο προπονητής της ΑΕΚ έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, όπως μας δήλωσε είδε όλα τα παιχνίδια της περσινής σεζόν, σχηματίζοντας μία καλή πρώτη εικόνα για το ρόστερ που έχει ενώπιων του να διαχειριστεί. Σήμερα θα γνωρίστει και τους ποδοσφαιριστές, με την ΑΕΚ να ρίχνεται στην προετοιμασία για τη νέα δύσκολη περίοδο που τους περιμένει. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο