Λύθηκε το πρόβλημα με τα εκδοτήρια του Μακαρείου

Το Sportime μετά από παρέμβαση στους αρμόδιους φορείς, βοήθησε στη λύση του προβλήματος που προέκυψε στα εκδοτήρια του Μακαρείου σταδίου και αφορούσε την κάρτα φιλάθλου.

Όλα ξεκίνησαν από καταγγελία φιλάθλων που πήγαν να παρακολουθήσουν τον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος Δόξα-ΑΠΟΕΛ, αλλά προς απογοήτευση τους δεν κατάφεραν να εισέλθουν στο γήπεδο. Τα εκδοτήρια για την κάρτα φιλάθλου ήταν κλειστά και ως εκ τούτου αποχώρησαν, αφού δεν είχαν το δικαίωμα να βρεθούν στην κερκίδα.

Η συγκεκριμένη παρέα κατήγγειλε το περιστατικό στην ιστοσελίδα μας και εμείς με τη σειρά μας διερευνήσαμε το θέμα. Πήγαμε στον αγώνα Δόξα-ΑΕΚ και τότε διαπιστώσαμε ότι τα εκδοτήρια ήταν και πάλι κλειστά. Μας δημιουργήθηκε η απορία πως και γιατί μόνο στο Μακάρειο συνέβη αυτό το επαναλαμβανόμενο περιστατικό. Ένα στάδιο που είναι ιδιοκτησίας και διαχείρισης του ΚΟΑ.

Απευθυνθήκαμε πρώτα στη Δόξα που ήταν η γηπεδούχος ομάδα και ακολούθως στον ΚΟΑ.

«O KOA μας ενημέρωσε από την αρχή της χρονιάς ότι σε κάθε αγώνα θα έχει εκδοτήρια για την κάρτα φιλάθλου. Με τον ΑΠΟΕΛ είχαμε μεγάλη απώλεια. Ήρθαν φίλαθλοι και δεν μπορούσαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο. Ταλαιπωρήθηκαν αυτοί ζημιωθήκαμε και εμείς. Θα στείλουμε  επιστολή στον ΚΟΑ για εκφράσουμε το παράπονο μας. Εμείς είχαμε οικονομική ζημιά, διότι έστω και με την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα, περιμένουμε αυτές τις ομάδες», ανέφερε στην ιστοσελίδα μας ο αντιπρόεδρος του προσφυγικού Συλλόγου Νίκος Κωνσταντίνου.

Αποταθήκαμε και στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και μιλήσαμε με την Γενική Διευθύντρια κα Μαίρη Παπαμιλτιάδους, η οποία με πολύ ευγενικό ύφος, αναγνώρισε το λάθος και τόνισε ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

«Έχει επιληφθεί το θέμα. Υπήρξε ένα λάθος και δεν πρόκειται να επαναληφθεί».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο