Χριστοφόρου για VAR: "Πέρσι δώσαμε πίστωση χρόνου, φέτος θα είμαστε πιο αυστηροί"

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρη Χριστοφόρου ενόψει του αγώνα με τον Άρη αλλά και την οργανωμένη εκδρομή ενόψει Ευρώπης. Δείτε το σχόλιο του και για τη διαιτησία.

Στη... σέντρα και η ΑΕΛ: Θέλει ξένους στο VAR

Οι δηλώσεις του στο Super Sport FM:

«Είναι κομμάτι του αγωνιστικού το κομμάτι της διαιτησίας, η ΦΙΦΑ τους αποκαλεί 3η ομάδα όμως δεν έχει οπαδούς και κανέναν να την υπερασπιστεί όταν βάλλεται. Τα πυρά είναι και εκ των έσω, δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά το φετινό πρωτάθλημα. Το VAR μεγεθύνει το πρόβλημα, η εφαρμογή του κάνει τα πράγματα χειρότερα. Πέρσι δώσαμε πίστωση χρόνου, συγχωρέσαμε λάθη, φέτος όμως είναι η 2η σεζόν και θα είμαστε πιο αυστηροί. Αν η λύση είναι οι ξένοι ΒΑΡίστες θα το εξετάσει το ΔΣ της Ανόρθωσης. Ήμασταν η μόνη ομάδα που παρενέβει στην περιβόητη συνάντηση του Συνδέσμου Διαιτητών»

«Οι κανονισμοί ποδοσφαίρου είναι εκεί και οι διαιτητές πρέπει να τους εφαρμόζουν. Υπάρχει αδυναμία στο να τους εφαρμόσουν είτε αυτοί που είναι στο γήπεδο είτε αυτοί που είναι στο VAR. Η παρέμβαση μετά το ματς με τον Εθνικό δεν αφορούσε το δικό μας παιχνίδι. Η τοποθέτηση μας έχει να κάνει με όσα παρατηρούμε σε άλλα παιχνίδια, δεν είναι καθόλου ευχάριστα για το κυπριακό ποδόσφαιρο»

«Δικαιούμασταν να κερδίσουμε με τον Εθνικό, μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι από πολύ πιο νωρίς, αλλά τέλος ςκαλό όλα καλά. Κρατάμε τους πολύτιμους βαθμούς, μετά την ήττα από τη Δόξα. Η Δόξα μπορούσε να είχε τρεις νίκες αν της το επέτρεπαν οι συνθήκες. Σήμερα αρχίζει η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τον Άρη. Ο Άρης μας δίνει εντύπωση ότι θέλει ν' αλλάξει επίπεδο άμεσα. Έχουμε ότι χρειάζεται για να κερδίσουμε το παιχνίδι του Σαββάτου. Έχουμε όσα εισιτηρία μπορούμε στη διάθεση μας. Η ομάδα του Άρη έβαλε 10 ευρώ γενική είσοδο, αιτήθηκε να μειωθεί για να πάει περισσότερος κόσμος».

«Ευχαριστούμε την κυπριακή αντιπροσωπεία στις Βρυξέλλες, μας βοήθησε στο να επιτευχθεί συμφωνία, ώστε να επιτραπεί υπό τους όρους η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο. Η οργανωμένη εκδρομή είναι ακόμη ανοιχτή. Εντός των ημερών θ' ανακοινωθεί και ο τρόπος διάθεσης εισιτηρίων. Είναι ικανοποιητικός αριθμός εισιτηρίων».

Για Ρισβάνη - Αμπαρτζουμιάν - Χριστοφή - Α.Χρυσοστόμου: «Θα τους δούμε σήμερα στην προπόνηση, ο Ρισβάνης έχει πιθανότητες ακόμη και για το ματς με τον Άρη. Θα δείξει αν θα βγάλει ολόκληρη προπόνηση».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο