Με τη ψυχολογία στα ύψη γι' ακόμη ένα τικ στη σεζόν!

Θεωρητικά στη σημερινή αναμέτρηση η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στην ΑΕΚ στον αγώνα που θ' ανοίξει και η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στην Αρένα στις 17:00. Οι Λαρνακείς έχουν απέναντι τους μία αντίπαλο που στα χαρτιά φαντάζει αρκετά βατή, όμως το τι ισχύει από τη θεωρία στη πράξη αυτό έχει διαφορά. 

Η ομάδα του Νταβίντ Καταλά θα πρέπει να παρουσιαστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα και να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι. Ένα πολύ γρήγορο γκολ θα την ανεβάσει, ώστε να φέρει την αναμέτρηση στα μέτρα της. Φέτος η ΑΕΚ μας έδειξε στην Αρένα ότι είναι αρκετά δυνατή, είναι μάλιστα και η ομάδα που έχει τους περισσότερους βαθμούς στο "σπίτι" της και με σύμμαχο αυτό το στατιστικό αλλά και το αήττητο του πρωταθλήματος συν το γεγονός ότι με νίκη θα πιάσει κορυφή, κάνει σκέψεις μόνο για το τρίποντο και μόνο. Θα είναι ένα ακόμη... τικ στη σεζόν από το μαραθώνιο του πρωταθλήματος που ακολουθεί.

Η ΑΕΚ παρουσιάζει μία σταθερότητα, έχει τη ψυχολογία στα υπέρ της μετά το μεγάλο αποτέλεσμα κόντρα στον Απόλλωνα, ο Καταλά παιχνίδι με παιχνίδι βγάζει προς τα έξω τα θετικά της ομάδας, βλέπουμε να υπάρχει μία βελτίωση και πάνω σε αυτό θα χτίζει αγώνα με αγώνα, ώστε φέτος η ΑΕΚ να κάνει το κάτι παραπάνω. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο