«Ακόμα δεν πάρθηκε η τελική απόφαση για τον παίκτη που θα διαγραφεί»

Για την επιβλητική νίκη επί του ΘΟΪ, το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ και τα του προγραμματισμού μίλησε στο Ράδιο Πρώτο η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Για τη νίκη επί του ΘΟΪ: «Παρουσιαστήκαμε σοβαροί, είχαμε και την ιστορία με την Αγία Νάπα που δεν θέλαμε να επαναληφθεί. Δόθηκε χρόνος σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο, κάποιοι άλλοι ξεκουράστηκαν και κρατήσαμε δυνάμεις για τον δύσκολο αγώνα της Κυριακής».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Δεν το θεωρώ κομβικό γιατί ανεξαρτήτως αποτελέσματος όλα μπορούν να αλλάξουν στη συνέχεια. Θέλουμε θετικό αποτέλεσμα, είναι δύσκολος αγώνας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Η διαφορά δεν θα προκαθορίσει από τώρα οτιδήποτε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Πέραν του Χάρη και του Μπενίτεθ δεν υπάρχει άλλη απώλεια».

Για τον παίκτη που θα διαγραφεί για να πάρει τη θέση του ο Σρανζ: «Γίνονται οι συζητήσεις, ακόμα δεν έχει παρθεί η τελική απόφαση. Αύριο που θα κατατεθεί ο τελικός κατάλογος θα ξέρουμε σίγουρα».

Για τη συνέχεια: «Ευελπιστούμε να δούμε τις τέσσερις μεταγραφές να λειτουργούν σωστά και παραγωγικά. Θέλουμε να αποδώσουν τα μέγιστα για να δυναμώσουν την ομάδα. Το τεχνικό επιτελείο είναι ικανοποιημένο με τις κινήσεις που έκανε. Όλα θα κριθούν στο γήπεδο. Υπάρχει πολύ καλή σχέση διοίκησης-προπονητή. Η διοίκηση έκανε αυτό που έπρεπε προς όφελος της ομάδας. Ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει καλή συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο