Η πυξίδα στο σωστό σημείο

Αναπόφευκτα για την Ομόνοια το σημερινό παιχνίδι με τον Ερμή, όπως και τα τελευταία τρία της Α’ φάσης του πρωταθλήματος είναι εξαιρετικά κρίσιμα.

Στόχος η είσοδος στην εξάδα!. Ναι, αυτός είναι ο ρεαλιστικός στόχος της Ομόνοιας του σήμερα, που καμία σχέση δεν έχει με τους στόχους της Ομόνοιας του παρελθόντος. 

Ούτε για τίτλο γίνεται λόγος, ούτε για Ευρώπη (για την ώρα) γίνεται λόγος. Οι στόχοι της Ομόνοιας ακολουθούν φθίνουσα πορεία και αυτό την μικραίνει επικίνδυνα. 
Η άνοιξη δεν φαίνεται να έρχεται ούτε και φέτος για το «τριφύλλι» και το μεγάλο και βασανιστικό ερώτημα των φίλων της είναι: πότε θα έρθει; Η απογοήτευση έγινε μόνιμος συνοδοιπόρος της Ομόνοιας τα τελευταία χρόνια και καμία νίκη επί του Ερμή και καμία είσοδος στην εξάδα δεν πρόκειται να την εξαλείψει.

Πολύ ορθώς ο Παπασταύρου ψήλωσε τον πήχη όταν ανέλαβε και προς τιμή του δηλώνει ότι ήρθε για να μείνει και να κερδίσει τίτλους. Συνεπώς, ο στόχος που πρέπει να έχει η Ομόνοια και αξίζει στην ιστορία και στο εκτόπισμα της, αυτός πρέπει να είναι. Τίτλοι και μόνο τίτλοι.

Χρειάζεται όμως υπομονή και στήριξη και κυρίως σωστή δουλειά. Από την στιγμή που γίνεται ολική αναδιάρθρωση σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο θα πρέπει να υπάρξει υπομονή και επιμονή προς το μεγάλο στόχο. Και ο στόχος των τίτλων δεν έρχεται έτσι απλά. Θα πρέπει να μπουν τα σωστά θεμέλια από σήμερα. Οτιδήποτε νέο χτίζεται θέλει γερά θεμέλια.

Και το σήμερα θέλει την Ομόνοια να παλεύει για μια θέση στην εξάδα. Σίγουρα θα είναι πλήγμα για το κύρος της να μείνει εκτός εξάδας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να την αποπροσανατολίσει από το μεγάλο στόχο και τη δουλεία που ήδη άρχισε να γίνεται τον τελευταίο μήνα.   
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο