Λιάσος Λουκά: "Εμείς το βιολί μας..."

Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη Λιάσου Λουκά μετά το μεγάλο τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στην ΑΕΛ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, κέρδισαν ένα μεγάλο αντίπαλο. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό, η ΑΕΛ είναι καλύτερη από εμάς, έχασε πολλές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Από την αρχή η ΑΕΛ μας έβαλε πίεση. Καλή συνέχεια στον Ντούσαν, στην ομάδα και στους οπαδούς της ΑΕΛ. Περιμέναμε περισσότερο κόσμο από πλευράς Άρη, ευχαριστούμε όσους ήρθαν. Καλώ όλους τους υπόλοιπους Λεμεσιανούς να έρθουν γιατί οι παίκτες μου το αξίζουν. Είχαμε πολλές απουσίες αν και δεν το λέγαμε μέσα στην εβδομάδα. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, εμπιστευόμαστε όλους τους παίκτες. Θα έρθει για όλους η ώρα τους ν’ αγωνιστούν. Στο α’ ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν πολύ καλύτερη, στο β’ μέρος δεν πιεστήκαμε όσο το πρώτο. Αντέξαμε στην πίεση με σέντρες από τα δεξιά, είχαμε σε εξαιρετική μέρα αρκετούς παίκτες, έδωσαν μεγάλες μάχες. Κρατήσαμε το μηδέν πίσω και είμαστε χαρούμενοι που το πετύχαμε».

«Εμείς οι προπονητές είμαστε εκεί για να παίρνουμε κάποιες αποφάσεις, μας πληρώνουν γι’ αυτό. Αλλάξαμε ολοκληρωτικά την άμυνα μας και μας βγήκε. Μπορούσε να πανικοβληθούμε, να χάσουμε τη συνοχή μας… Η 5η νίκη δεν λέει κάτι, εμείς το βιολί μας… Θα προσπαθούμε για τη νίκη εντός και εκτός»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο