Με λίγη περισσότερη αποτελεσματικότητα...

Ήταν αυτή που είχε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι σε γενικές γραμμές, όμως η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΛ και βλέπει τη διαφορά της από την ομάδα της Λεμεσού να παραμένει στους εννιά βαθμούς, αλλά από την άλλη να πέφτει στους οκτώ από τον τρίτο πλέον Απόλλωνα.

Η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ είχε τρεις ξεκάθαρες ευκαιρίες για να σκοράρει στο πρώτο μέρος του αγώνα, όμως και στις δύο περιπτώσεις έπεσε πάνω στον Πρότσεκ και την τρίτη πάνω και στον Πολωνό κίπερ, αλλά και στο δοκάρι του. Στο δεύτερο μέρος δεν είχε την ίδια παραγωγικότητα, όμως είχε άλλη μια σπουδαία ευκαιρία που πέρασε επίσης ανεκμετάλλευτη. Με λίγη περισσότερη αποτελεσματικότητα δεν θα ήθελε και πολύ να βάλει ένα γκολ και να γείρει την πλάστιγγα προς το μέρος της.

Όπως και να έχει, η ΑΕΚ παραμένει αήττητη μετά την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία, κρατά ακόμα την εστία της απαραβίαστη και στρέφεται πλέον στον αγώνα με την Αλκή, στον οποίο επιδιώκει χωρίς δεύτερη σκέψη την επιστροφή της στις νίκες.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο