Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού θα έπρεπε να βάλει πίεση στην Ανόρθωση

Ήχησαν οι πρώτες σειρήνες για τον αρχηγό της Εθνικής Κύπρου αλλά και της Ανόρθωσης, Κωστάκη Αρτυματά. Ο Κύπριος άσος έχει μπει στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και στο μάτι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και δεν είναι τυχαίο, αφού ο Αρτυματάς διανύει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του. 

Η πολύτιμη βοήθεια του φέτος στην Ανόρθωση και η εμπιστοσύνη που δείχνει ο Τιμούρ Κετσπάγια προς το πρόσωπο του, έκαναν μία από τις μεγάλες ομάδες της Super League, να κοιτάξει πιο βαθιά την περίπτωση του. Η Ανόρθωση θέλει να κρατήσει τον Αρτυματά στο ρόστερ της, σε αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, όμως η διοίκηση Ευγένιου Χαμπουλλά, θα πρέπει να κοιτάξει βαθύτερα το θέμα ανανέωσης του στην ομάδα.

Το συμβόλαιο του εκπνέει τον ερχόμενο Μάιο (2022) και οι ιθύνοντες είναι αναγκαίο να το πάνε ένα βήμα παρακάτω με μία ανανέωση, εξάλλου το δικαιούται. Η μεταγραφολογία έχει αρχίσει, η ελληνική ομάδα έκανε την αρχή και είμαστε βέβαιοι ότι αν ο Κωστάκης Αρτυματάς συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις, τότε θα μπει στο στόχαστρο και άλλων ομάδων. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο