Πετεβίνος για όλα... (video)

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και σχολίασε αρκετά θέματα της επικαιρότητας και φυσικά που αφορούν το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ. (Ηχητικό).

Αναλυτικά: 

Για την αποχώρηση του Μιλάνοφ είπε: 
«Ως γνωστό είχαμε αναφέρει ότι αφαιρέθηκε από το ρόστερ για να προστεθεί ο Γιάκολις. Κάναμε μια συζήτηση, καταλήξαμε σε μια συμφωνία για την αποδέσμευση του. Και ο ίδιος είχε στην σκέψη του να βρει το νέο σταθμό στην καριέρα του. Ο Ζίβκο μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εγκαστάσεις μας μέχρι να βρει ομάδα. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια. Μας βοήθησε πολύ τα τελευταία τρία χρόνια. Συνέδεσε το όνομα του με την ομάδα με κατακτήσεις τίτλου. Ανέφερε και ο ίδιος τα καλύτερα για τον ΑΠΟΕΛ».

Αν επηρέασε η αναβολή του κυπέλλου:
«Τον επαναληπτικό αγώνα είχαμε ευκαιρία να δώσουμε λεπτά στα νέα μας αποκτήματα. Δυστυχώς δεν έγινε, αλλά η ομάδα με την ανακοίνωση της αναβολής μπήκε στο λεωφορείο και έκανε προπόνηση όπου ξεκίνησε η προετοιμασία. Όλες αυτές τις ημέρες η προσπάθεια έχει να κάνει και με την ενσωμάτωση των νέων αποκτημάτων και κυρίως για το ποιοι θα είναι εκτός επίλογών. Αυτή τι στιγμή είναι ο Ντε Βινσέντι και οι τιμωρημένοι Καρλάο και Ενσούε. Εναπόκειται στον Τραμεζάνι για τους παίκτες που θα είναι στην αποστολή».

Για την ετοιμότητα των νέων: 
«Από την στιγμή που θα ήταν στην ενδεκάδα ήταν έτοιμοι για το παιγνίδι. Όμως κάθε θεσμός αντιμετωπίζεται διαφορετικά. Θα περιμένουμε τις αποφάσεις του για το ματς της Κυριακής».

Για Ντε Βινσέντι:
«Το πλάνο επιστροφής του είναι για το παιγνίδι με την ΑΕΚ. Ο ποδοσφαιριστής πάει συντηρητικά για να μπει από εβδομάδας στο γήπεδο. Θα πρέπει να περιμένουμε. Δεν είναι απλά μαθηματικά».

Για την υπόθεση Ουζόχο: "Δεν είναι σωστό από μέρους μου να πω κάτι. Είναι πολύπλοκη υπόθεση. Θα την αφήσουμε να εξελιχθεί. Αν επηρεάσει βαθμολογικά το πρωτάθλημα τότε θα τοποθετηθούμε".

 Ακούστε επίσης στο ηχητικό τι είπε για την κάρτα οπαδού: 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο