Αυτό το κάτι παραπάνω στα ντέρμπι

Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι η πορεία και η συγκομιδή της ΑΕΛ παραμένει πάνω και από τις καλύτερες προσδοκίες. Σημείο αναφοράς είναι το απόλυτο με τις ομάδες από την 7η θέση και κάτω έχοντας 11 νίκες σε 11 ματς. Ένα σημείο πολύ σημαντικό που την βοήθησε να αναπτύξει δυναμική ήταν η αρχική της επιτυχία στα ντέρμπι.

Ξεκίνησε με διπλό στην έδρα της Ανόρθωσης, πήρε ισοπαλία στο ΓΣΠ με ΑΠΟΕΛ και κατέβαλε την ΑΕΚ μέσα στη Λάρνακα. Κάπου εκεί μπήκε φρένο,  αφού αν εξαιρέσει κάποιος τη νίκη επί της σαφώς πιο αδύνατης Ομόνοιας, πήρε στα υπόλοιπα 6 ντέρμπι 2 βαθμούς. Έχασε από Απόλλωνα, Σαλαμίνα, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, απέσπασε ισοπαλίες με  τον συμπολίτη της και την ΑΕΚ. Σε αυτά τα 6 παιχνίδια σκόραρε μόνο μία φορά. 

Με δεδομένο ότι της μένουν 12 ντέρμπι, είναι απαραίτητο να διορθώσει την εικόνα της σε αυτά τα παιχνίδια. Έτσι,  όχι απλά θα διασφαλίσει τα μέχρι τώρα κεκτημένα της (άνετα στη 3άδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια), θα είναι πρωταγωνίστρια μέχρι τέλους, αλλά και θα σφυρηλατίσει ακόμη περισσότερο το μέταλλο της ομάδας που έχτισε με σκληρή δουλειά και εξυπνάδα ο Κέρκεζ

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο