Ένας απολογισμός για… κλάματα 

Με τον αγώνα κόντρα στη Δόξα η Ομόνοια συμπλήρωσε τους αγώνες με τις ομάδες που βρίσκονται πιο χαμηλά στην βαθμολογία από την ίδια. Πήρε την ισοπαλία κόντρα στην ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα με τέρμα του Κολοβού στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και έμεινε παράλληλα ζωντανή στο κυνήγι της πρώτης εξάδας. 

Αν και τα δεδομένα είναι αρκετά δύσκολα για είσοδο στην πρώτη εξάδα (ΑΕΛ και Ανόρθωση) τα δυο τελευταία παιχνίδια, μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν και αυτές θα κυνηγήσουν οι πράσινοι. 

Ωστόσο ο απολογισμός με τις πιο κάτω από αυτήν ομάδες είναι απογοητευτικός. Η Ομόνοια στα 10 παιχνίδια που έδωσε με Αλκή, Δόξα, ΕΝΠ, Πάφο και Ερμή, σε σύνολο 30 βαθμών πήρε τους 20. 

Κέρδισε δυο φορές την Αλκή και τον Ερμή και μια την ΕΝΠ και τη Δόξα. Ηττήθηκε δυο φορές από την Πάφο και έφερε ισοπαλίες με Δόξα και ΕΝΠ.

Με τέτοιο απολογισμό δύσκολα θα καταφέρεις να εκπληρώσει ακόμη και τον στόχο της πρώτης εξάδας. Δεν θα σταθούμε στα λάθη. Αυτά γίνονται από την αρχή της χρονιάς. Ούτε στις ευκαιρίες που είχε η Ομόνοια σ’ αυτά τα παιχνίδια. Άλλες γίνονται γκολ άλλες όχι. Αυτό που γράφει το σημειωματάριο είναι πως η Ομόνοια είναι στην 7η θέση με 27 βαθμούς στο -3 από την 6η θέση και στο -6 από την 5η και απομένουν δυο αγώνες. 

Οι αγώνες της Ομόνοιας: 

Ομόνοια-Αλκή 1-0 
Ομόνοια-ΕΝΠ 1-0 
Ομόνοια-Πάφος 2-4 
Ομόνοια-Ερμής 2-1 
Δόξα-Ομόνοια 1-2 
Αλκή-Ομόνοια 0-2 
ΕΝΠ-Ομόνοια 1-1 
Πάφος-Ομόνοια 1-0 
Ερμής-Ομόνοια 0-2 
Ομόνοια-Δόξα 2-2 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο