Η αναβολή, η εκδίκαση και η επόμενη ημέρα

Για μια ακόμη ημέρα, κυριάρχησε η πολύκροτη υπόθεση του Φράνσις Ουζόχο και όσα έχουν ακολουθήσει. Στην ποδοσφαιρική πτυχή του θέματος και σε ότι αφορά την ΚΟΠ, όλοι ανέμεναν την σημερινή εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα.

Η αγωνία των φίλων της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα για τύχη του αγώνα στο κόκκινο. Και ενώ ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα για την έναρξη της συνεδρίας, ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης αποφάσισε όπως την αναβάλει. Ζήτησε τα πρακτικά της συνεδρίας του Δ.Σ. του ΚΟΑ το οποίο αποφάσισε την ακύρωση του δελτίου υγείας του Φράνσις Ουζόχο. Θέλει να διαπιστώσει ο ίδιος ποίοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον ΚΟΑ στην απόφαση αυτή.

Συνεδριάζει αύριο
Εκάστοτε ο ΚΟΑ επικυρώνει τα πρακτικά μιας συνεδρίας στην επόμενη συνεδρία. Αυτό αναμένεται να γίνει αύριο Τρίτη. Ο ΚΟΑ το Σάββατο, όταν αποφάσισε την ακύρωση του δελτίου υγείας του Ουζόχο, δεν ανέφερε τους λόγους, ούτε ενημέρωσε την ΚΟΠ με επιστολή. Αυτό που απομένει να γίνει γνωστό είναι αν το Δ.Σ. του ΚΟΑ δώσει τα πρακτικά στην ΚΟΠ.

Την κάθε λεπτομέρεια 
Συνεδριάσεις επί συνεδριάσεων για τους νομικούς των δυο ομάδων. Νυχθημερόν εξετάζουν την παραμικρή λεπτομέρεια έτσι ώστε να ετοιμάσουν με τον καλύτερο τρόπο την υπεράσπιση τους, κρατώντας το στόμα τους ερμητικά κλειστό. Καμία πληροφορία της υπεράσπισης τους δεν έχει μαθευτεί.

Κρατάει τα χαρτιά του κλειστά
Η υπόθεση Ουζόχο και η προσωρινή προσωποκράτηση του Αντιπροέδρου Δρ. Κυριακός Γιάγκου, φαίνεται ότι έχουν δημιουργήσει αρνητικό κλίμα εις βάρος του Προέδρου Ανδρέα Παντελή. Σημερινά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι κάνει σκέψεις για αποχώρηση από την προεδρία της Κυρίας. 

Κρίνεται αύριο
Το διάταγμα κράτησης του Αναπληρωτή Προέδρου της Ανόρθωσης Κυριακού Γιάγκου λήγει αύριο. Αυτό που εξετάζουν οι ανακριτικές αρχές είναι  το κατα πόσο θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον δικαστηρίου για ανανέωση της κράτησης του, εάν θα αφαιθεί ελεύθερος ή εάν θα καταχωρισθεί υπόθεση εναντίον του. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό ειδήσεων του SIGMA, έγινε έρευνα στο γραφείο του Δρ. Κυριακού Γιάγκου. Ανάμεσα στα έγγραφα που παραλήφθηκαν, δεν εντοπίστηκε ο φάκελος του Νιγηριανού τερματοφύλακα.  Το  δέλτίο υγείας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  που κατατέθηκε στην ομοσπονδία έφερε την υπογραφή του δρ. Γιάγκου, ωστόσο οι εξετάσεις ανήκουν σε άλλο ποδοσφαιριστή που εντάχθηκε επίσης πρόσφατα στο ρόστερ της Κυρίας. Ανακρινόμενος ο γιατρός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι κατά λάθος κατατέθηκε δελτίο υγείας άλλου ποδοσφαιριστή και ότι ο φάκελος Ουζόχο ήταν ανάμεσα σε άλλους στο γραφείο του. Από τα γραφεία του ΤΑΕ Αρχηγείου, πέρασαν χθες και σήμερα και άλλοι ποδοσφαιρικοί παράγοντες όχι μόνο της ομάδας της Αμμοχώστου ενώ για κατάθεση κλήθηκαν και μέλη του ΚΟΑ.
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο