«Όποιος τολμήσει να ενοχλήσει αυτό το σωματείο…» (video)

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του σωματείου Ανόρθωσης, Μιχάλης Χατζηπαντέλας μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΣΙΓΜΑ για το θέμα Ουζόχο και τόνισε ότι όποιος τολμήσει να ενοχλήσει το σωματείο θα βρει μπροστά του όλους τους Αμμοχωστιανούς.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

-Η Ανόρθωση θεωρεί ΄τοι αυτό το θέμα έχει πάρει υπερβολική προβολή. Δεν είναι τόσο σοβαρό όσο θεωρούμε ότι έχει πάρει. Είναι ένα θέμα που δεν έπρεπε να πάρει τόση δημοσιότητα.

-Μιλούμε για ένα ποδοσφαιριστή που πριν μερικές βδομάδες αγωνιζόταν στην Ισπανία και στο Παγκόσμιο κύπελλο. Αυτός είχε τα κατάλληλα δελτία υγείας. Είχε καταθέσει στον ΚΟΑ κάποια στοιχεία. Καλώς ή κακώς ο ΚΟΑ έκδωσε το δελτίο υγεία. Αν ο ΚΟΑ δεν έχει τις κατάλληλες υποδομές έκανε τους κατάλληλους ελέγχους, δεν ευθύνεται το σωματείο μας

-Ο ΚΟΑ πρέπει να τοποθετηθεί για αυτό το θέμα. Δεν έχει κάνει ανάκληση του δελτίου. Θα μας πει η αστυνομία. Γνωρίζω ότι ο ΚΟΑ για πιο σημαντικά θέματα δεν έχει ποτέ συνεδριάσει Σάββατο. Υπήρχαν σοβαρότατα θέματα και ο ΚΟΑ ποτέ δεν ασχολήθηκε. Ασχολείται με ένα παίκτη που έπαιξε Μουντιάλ αν το δελτίο υγείας του είναι σωστό.

-Να αναμένουμε τις έρευνες της αστυνομίας και θα τοποθετηθούμε επίσημα.

-Αύριο θα υπάρχει απόφαση και ελπίζω να είναι δίκαιη η απόφαση και να δικαιωθεί.

-Το σωματείο μας εδώ και μερικές μέρες δέχεται πόλεμο. Το σωματείο μας έχει δεχθεί επίθεση από Άγγλους και έχει υποστεί τα πάντα από την Τούρκικη εισβολή. Το μόνο που έχουμε φέρει από την Αμμόχωστο είναι η Ανόρθωση. Όποιος τολμήσει να ενοχλήσει αυτό το σωματείο θα βρει απέναντι του όλο τον κόσμο της Αμμοχώστου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο