Η αστυνομική ανακοίνωση για το Ανόρθωση-Ομόνοια

Η Αστυνομία, στα πλαίσια της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 16:00, στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΟΜΟΝΟΙΑ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.  

 

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 14:30. Στους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα παραχωρηθεί η βόρεια κερκίδα και στους οπαδούς της γηπεδούχου ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα παραχωρηθούν, η δυτική, η νότια και η ανατολική κερκίδα. 

 

Οι οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα. Η τυχόν αργοπορημένη προσέλευση τους, θα συνεπάγεται και αργοπορία εισόδου στις κερκίδες.

 

Δεν επιτρέπεται σε κανένα οπαδό να εισέλθει στο στάδιο εάν δεν έχει στην κατοχή του την κάρτα φιλάθλου, την οποία θα πρέπει να παρουσιάσει μαζί με το εισιτήριο εισόδου. Παρακαλείται όλος ο φίλαθλος κόσμος να συμμορφωθεί με την νομοθεσία για αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας. 

 

Η ώρα 14:00, η λεωφόρος Παπανικολή θα αποκοπεί για την τροχαία κίνηση και για τις δύο κατευθύνσεις, από την συμβολή της με την οδό Λύσου Σανταμά (Κέντρο Ακτύπητος), μέχρι και την συμβολή της με την είσοδο του χώρου στάθμευσης, που βρίσκεται πίσω από την νότια κερκίδα.

 

Για τους φιλάθλους της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ τα εισιτήρια θα διατεθούν τόσο σε προπώληση όσο και στο στάδιο. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο στην κερκίδα για την οποία κατέχουν εισιτήριο. 

 

Για την ομαλή προσέλευση και αποχώρηση τους από το στάδιο οι φίλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να ακολουθήσουν τα εξής δρομολόγια:

 

Οι φίλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ που θα έρχονται από Λεμεσό να προχωρήσουν ευθεία από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού, να περάσουν τα φώτα τροχαίας της Πυροσβεστικής και τα φώτα Ορφανίδη και στα επόμενα φώτα να στρίψουν δεξιά. Να προχωρήσουν ευθεία μέχρι τα επόμενα φώτα και ακολούθως να στρίψουν ξανά δεξιά και μετά από τα φώτα τροχαίας της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων αριστερά για να εισέλθουν στην λεωφόρο Παπανικολή. Από εκεί μπορούν να κατευθυνθούν σε οποιαδήποτε κερκίδα της ομάδας τους επιθυμούν. Τη λεωφόρο Παπανικολή θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν και όσοι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, θα προέρχονται από περιοχές εντός της Λάρνακας. Μόνο όσοι θα εισέλθουν στην ανατολική κερκίδα καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις παρόδους του Συνοικισμού Αγίων Αναργύρων.

 

Για την δική τους ασφάλεια, οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να αποφύγουν την λεωφόρο Λύσου Σανταμά.

 

Οι φίλαθλοι της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να χρησιμοποιήσουν τον χώρο στάθμευσης πίσω από την νότια κερκίδα καθώς και την λεωφόρο Παπανικολή και τις παρόδους στην νότια και ανατολική πλευρά του σταδίου.

 

Οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που θα προέρχονται από Λευκωσία να μεταβούν μέχρι τον κυκλικό κόμβο του σταδίου Αμμόχωστος, μέσω του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς και από εκεί να στρίψουν αριστερά στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά την οποία να ακολουθήσουν μέχρι να φτάσουν στο στάδιο.

 

Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που θα έρχονται από Λεμεσό να στρίψουν από τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού αριστερά, μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και από εκεί να ακολουθήσουν το ίδιο δρομολόγιο με όσους θα προέρχονται από Λευκωσία.

 

Επιπρόσθετα, οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προτρέπονται να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον χώρο στάθμευσης έξω από την είσοδο της βόρειας κερκίδας και στην λεωφόρο Λύσου Σανταμά, κατά τρόπο όμως που να μην εμποδίζουν την τροχαία κίνηση και οπωσδήποτε όχι στο κέντρο του δρόμου γιατί θα καταγγελθούν .

Για την δική τους ασφάλεια, οι φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλούνται να αποφύγουν την λεωφόρο Παπανικολή.

 

Τονίζεται σε όλους ότι:

o    Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων.
o    Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.  
o    Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλον χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού.  
o    Απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.  
o    Το σκαρφάλωμα στα κάγκελά και στα δίκτυα του σταδίου δεν επιτρέπεται.  
o    Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο. 
o    Για τους οπαδούς της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα δυτικά ταμεία και για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τα βόρεια ταμεία. 

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λάρνακας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος» για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο