«Δείξαμε περισσότερο από κάθε άλλο ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα με τον ΑΠΟΕΛ»

Για το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και τα αγωνιστικά δεδομένα στην ομάδα του μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Κυριάκος Δημητρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΑΕΚ:

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Το χαρακτήρισαν μεγάλη πρόκληση και ο προπονητής και ο Γιάννου. Έχουμε κάνει μια αντεπίθεση από τότε που επέστρεψε ο Ιδιάκεθ, αλλά έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε. Δεν μου αρέσει να βάζω ετικέτες για τα υπόλοιπα παιχνίδια, βλέπουμε το αμέσως επόμενο παιχνίδι και με αυτή την πολιτική πορευόμαστε. Ξέρουμε τον βαθμό δυσκολίας, πάμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Ένα νικηφόρο αποτέλεσμα θα μας δώσει πάρα πολλά για τη συνέχεια. Έχουμε δείξει περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα και στην Αρένα αλλά και στο ΓΣΠ ότι και καλές παρουσίες έχουμε και καλό αποτέλεσμα μπορούμε να πάρουμε».

Για την καλή κατάσταση της ομάδας: «Θέλουμε να διατηρήσουμε τα καλά στοιχεία. Είπε χθες ο προπονητής για την ανασταλτική λειτουργία. Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει αλλά πρέπει να τη διαφυλάξουμε, όπως και όλα τα υπόλοιπα. Ακόμα και στο παιχνίδι με την ΑΕΛ που δεν κερδίσαμε είχαμε καλή ανασταλτική λειτουργία και καλή παραγωγικότητα. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, είναι σημαντικό ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε καθαρό μυαλό και στις ευκαιρίες που θα βρούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικοί».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Είναι τα ίδια. Είναι οι Μικέλ Γκονσάλες και Φλοριάν που λείπουν λόγω τραυματισμού και ο Ίγκορ που λείπει λόγω καρτών. Η βροχή ήταν καταρρακτώδης στην τελευταία προπόνηση».

Για τον Αντωνιάδη: «Είναι θετικό και για τον Μάριο, είναι πολύ σημαντική η επιστροφή. Επιστρέφουν και οι τρεις που ήταν εκτός λόγω τιμωρίας».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο