Πετάει τα «άσφαιρα», επαναφέρει τα «διατρητικά»

Για τον Απόλλωνα η επιστροφή στις νίκες απέναντι στην Αλκή είναι η μία και μόνη επιλογή. Επιστροφή φυσικά στις νίκες σημαίνει και επιστροφή στα τέρματα. Είναι από τις σπάνιες φορές που ο Απόλλωνας έμεινε δύο αγωνιστικές χωρίς να σκοράρει. Μάλιστα έχει συμπληρώσει τρία παιχνίδια χωρίς γκολ στη φετινή χρονιά, τόσα όσα είχε τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές σε 36 μάλιστα αγωνιστικές.

Αναφέρουμε επίσης πως η τελευταία φορά που ο Απόλλωνας δεν πέτυχε τέρμα για τρεις αγώνες ήταν τη χρονιά 15-16, όταν έμεινε σε τρία διαδοχικά 0-0 από τη 10η μέχρι τη 12η αγωνιστική. Η προϊστορία, αλλά πολύ περισσότερο η δεδομένη ικανότητα της ομάδας να σκοράρει (1η επίθεση, με πολλούς παίκτες με έφεση στο γκολ), δείχνει πως ανεξαρτήτως αντιπάλου, η ομάδα της Λεμεσού, όχι μόνο είναι έτοιμη να πετάξει τα «άσφαιρα», αλλά και να επαναφέρει τα διατρητικά βόλια.

Γιατί απέναντι στην Ανόρθωση τρυπούσε την αντίπαλη άμυνα, αλλά δεν ευστοχούσε, ενώ με την ΑΕΛ, δεν έπληξε την γαλαζοκίτρινη οπισθοφυλακή  και δεν έφτιαξε ουσιαστικά φάσεις. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο