Ώρα για Nestoras Reloaded;

Ο Νέστωρας Μυτίδης ήταν πριν από 3-4 χρόνια ένα από τα next big things στο ποδόσφαιρο. Οι συγκρίσεις μετά τις χρονιές 13-14 και 14-15 με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου ήταν αναπόφευκτες. Η καριέρα του όμως, μετά την μετακόμιση στην Ολλανδία,  την διπλή επιστροφή στη Κύπρο και την ενδιάμεση παρουσία στη Κέρκυρα πήρε τη κάτω βόλτα.  

Ήλπιζε και αυτές ήταν οι ενδείξεις στην αρχές της χρονιάς να κάνει επανεκκίνηση με την ΑΕΛ. Ήταν καλός στα φιλικά, έβαλε κάποια γκολ. Εντούτοις η παρουσία τη στην ομάδα της Λεμεσού δεν ήταν η αναμενόμενη, παρόλο που είχε και ένα τραυματισμό. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως ο 27χρονος επιθετικός μετρά δέκα συμμετοχές, με μόλις δύο στην 11άδα και αυτές στην 1η και 2η αγωνιστική. Έχει δε να σκοράρει σε αγώνα πρωταθλήματος από τις 11 Σεπτεμβρίου του 2017 και τον αγώνα της ΑΕΚ και τον Ερμή. 

Μπορεί απέναντι στο ΘΟΪ, η αντιστάσεις του αντιπάλου να μην ήταν μεγάλες, αλλά το ότι πέτυχε 4 γκολ (χατ τρικ στο πρώτο αγώνα), είναι ένα καλό σημάδι. Το γκολ για ένα επιθετικό σε περίοδο κάμψης και ανομβρίας είναι σημαντικό ανεξαρτήτως ισχύος αντιπάλου. Ο Μυτίδης έχει δυνατότητες, πολλές και μπορεί ακόμη και τώρα να εμπλακεί περισσότερο και να βοηθήσει σημαντικά την ΑΕΛ. ‘Εφτασε μήπως η ώρα για “reload” , για να ξαναπάρει μπρος;
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο