Η κάθε μια με τους λόγους της

Πολύ σημαντικό χαρακτηρίζεται το αυριανό ντέρμπι, ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου. Οι δυο ομάδες θέλουν διακαώς το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους, με τη νικήτρια να αποκτά αρκετά οφέλη πέραν των τριών βαθμών.

Ο μεν ΑΠΟΕΛ καλείται να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πανηγυρίσει μια αρκετά σημαντική νίκη. Μια νίκη που θα το διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα το στείλει στο ντέρμπι του Τσιρείου την ερχόμενη εβδομάδα με πλεονέκτημα. Με πόσους βαθμούς θα ξεκαθαριστεί μετά την εκδίκαση της ένστασης του Απόλλωνα. Παράλληλα, σε ενδεχόμενο επιτυχίας η ομάδα της Λευκωσίας θα εκτροχιάσει μια βασική διεκδικήτρια του τίτλου και θα σκέφτεται μόνο τον Απόλλωνα και την ΑΕΛ.  

Η δε ΑΕΚ θα πάει στη Λευκωσία με ξεκάθαρο στόχο το τρίποντο. Η ομάδα της Λάρνακας με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ στον πάγκο επέστρεψε στο σωστό δρόμο και αυτό θέλει να διανύσει μέχρι το τέλος. Φτάνει να φύγει με το τρίποντο από το στάδιο της πρωτεύουσας. Εάν τα καταφέρει θα επιστρέψει στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αφού θα μειώσει την απόσταση από την κορυφή στους εφτά βαθμούς. Σε αντίθετη περίπτωση και κυρίως με ήττα, οποιοδήποτε σχόλιο για τον τίτλο θα στηρίζεται σε ελάχιστες ως μηδαμινές πιθανότητες.  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο