Γυρίζει σελίδα και μόνο... Σαλαμίνα

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα ανήκει στο παρελθόν για την Αλκή, δεν υπάρχει καιρός για δάκρυα η 'Αθάνατη' θα πρέπει να σταθεί στα πόδια της στη μάχη που δίνει στην κάτω ζώνη και να παλέψει στο τελευταίο παιχνίδι της πρώτης φάσης απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Ένα παιχνίδι που η Αλκή θα καίγεται για τους βαθμούς, αφού με ενδεχόμενη νίκη θα φτάσει στους 19.

Στο μεταξύ τους παιχνίδι του α' γύρου η Αλκή έκανε την έκπληξη κερδίζοντας 2-0 τους 'ερυθρόλευκους' και το ίδιο ελπίζει ότι θα πετύχει και στην αναμέτρηση της Κυριακής. Η τελευταία νίκη της Αλκής σημειώθηκε δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, με την ομάδα του Κώστα Σακκά να ελπίζει σε αυτή τη νίκη, για να μπει η ομάδα στα πλέι οφ με καλύτερη βαθμολογική θέση. 

Τίποτα δεν είναι δεδομένο για το ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν, θα γίνει 'μάχη' στην β' φάση του πρωταθλήματος. Στην Αλκή όλοι αντιλαμβάνονται ότι θα είναι τεράστια 'ψυχολογική ένεση' μία ενδεχόμενη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας, με τον Κύπριο τεχνικό να έχει στη διάθεση του τους Κυπριανού και Σπόλιαριτς που εξέτισαν την ποινή τους. 

 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο