Πετεβίνος για Ενσούε και το επεισόδιο Μερκή-Βάτερμαν

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τη διαιτησία, το θέμα Ενσούε και τον επαναληπτικό με Δόξα.

Οι δηλώσεις του:

Για την απόφαση του ΚΟΑ: Πρέπει να περιμένουμε την απόφαση της Δικαστικής. Περιμένουμε να βγει επιτέλους μια απόφαση

Ενσούε: Έχει εκδοθεί μια ανακοίνωση και αναφέρει το τι θα ακολουθήσει. Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο.

Μερκής-Βάτερμαν: Ότιδηποτε αφορά σε συμπεριφορά παικτών το αναλαμβάνει ο Τέτι. Έχουν απολογηθεί και το θέμα θεωρείται λήξαν.

Για το ντέρμπι με ΑΕΚ: Δεν μας αφήνει ικανοποιημένους ο βαθμός. Με βάση την αγωνιστικής εικόνα θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα να κερδίζαμε. Όμως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δικαιότητα. Πληρώσαμε τα λάθη μας. Φάνηκε ότι η ομάδα και αντίδραση μπορεί να βγάλει και να καταφέρει σε ένα μικρό διάστημα να πάρει τον βαθμό. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το αποτέλεσμα. Έχουμε την Τετάρτη τον αγώνα κυπέλλου με τη Δόξα και ακολούθως το ντέρμπι που θα καθορίσει και την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Θεωρώ ότι η εικόνα της ομάδας μας ήταν καλύτερες από τα άλλα παιχνίδια. Να διορθώσουμε τα λάθη και να προχωρήσουμε μπροστά. Υπάρχουν πολλοί βαθμοί πάνω στο τραπέζι και πρέπει να προχωρήσουμε με νίκες.

Για τη διαιτησία: Υπήρξε μια φάση που χρεώθηκε ως μεγάλο λάθος και αυτή η φάση είναι εις βάρος μας. Κάποιοι άνθρωποι δεν αντιλαμβάνονται τα λάθη τους. Πρέπει να ενσκήψει πάνω και η ΚΟΠ και η επιτροπή διαιτησίας

Για την αποχώρηση Τραμετζάνι: Ο Τραμετζάνι ενοχλήθηκε για το θέμα του μπάτζετ. Τοποθετήθηκε και από κει και πέρα όφειλε να παραμείνει μέχρι την μετάφραση. Κακώς αποχώρησε από την δημοσιογραφική. Δεν παύει να είναι ενοχλητικό αυτή η αναφορά που λέγεται σαν δικαιολογία.

Για τον επαναληπτικό με Δόξα: Είναι ένα παιχνίδι θα διεξαχθεί με μειωμένες επιλογές. Δεν θα ρισκάρουμε τη συμμετοχή των νεοαποκτηθέντων. Εκτός θα είναι και ο Ενσούε και ο Ντε Βινσέντι. Θα δούμε σήμερα με τον Βούρο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο