Μιχαηλίδης: "Δεν απαντώ σε προσωπικές επιθέσεις"

Με ανακοίνωση του ο πρόεδρος του ΚΟΑ, τοποθετείται για την αιχμηρή ανακοίνωση της Ανόρθωσης η οποία τον καλεί σε παραίτηση, με τον κ. Μιχαηλίδι ν’ αναφέρει ότι δεν είναι διατεθειμένος να απαντήσει σε προσωπικές επιθέσεις και ανακρίβειες. 
Aναλυτικά:

"Με λύπη μου ενημερώθηκα για το περιεχόμενο της νέας ανακοίνωσης της επίσημης Ανόρθωσης αναφορικά με την πολύκροτη και πρωτοφανή υπόθεση που ταλανίζει το τελευταίο διάστημα το Κυπριακό ποδόσφαιρο και αθλητισμό, υπόθεση η οποία σίγουρα δεν δημιουργήθηκε εξ’ υπαιτιότητάς του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και του Προέδρου του.

Στην παρούσα φάση και αφού συνεχίζονται οι διαδικασίες διερεύνησης της υπόθεσης, δεν προτίθεμαι να απαντήσω στις προσωπικές επιθέσεις και ανακρίβειες της εν λόγω ανακοίνωσης. Επιθυμώ δε να διαβεβαιώσω όλο τον φίλαθλο κόσμο ότι θα παραμείνω θεματοφύλακας των διαδικασιών και κανονισμών του Οργανισμού, τους οποίους όλοι ανεξαιρέτως οφείλουν να σέβονται και να ακολουθούν. 

Είμαι βέβαιος πως με την ολοκλήρωση των ερευνών θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο δεόντως. Μέχρι τότε .… «Ἀδύνατον τ’ ἀληθές λαθεῖν».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο