Καταλά: "Κερδίσαμε τον Απόλλωνα γιατί είχαμε την ίδια ενέργεια..."

Διαβάστε όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ Νταβίντ Καταλά μετά τη σπουδαίας σημασία νίκη για την ομάδα του στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. 

Οι δηλώσεις του Νταβίντ Καταλά: 

«Φυσικά είμαι χαρούμενος για τη νίκη, ήταν δύσκολο παιχνίδι, απαιτούσε μεγάλη ενέργεια, ένταση και επιθετικότητα όλο το 90αλεπτο. Ξέρουμε ότι ο Απόλλωνας ασκεί πίεση σε όλο το γήπεδο, δεν παίξαμε όπως μπορούμε, όμως βρήκαμε τη λύση μέσα από σωστή συμπεριφορά και ενέργεια για να πάρουμε το παιχνίδι. Ήταν δύσκολη η κατάσταση με τον κορωνοιό, είχαμε τρελή εβδομάδα. Κάναμε προπονήσεις σε γκρουπ, παίκτες μέσα έξω και ήταν δύσκολο να ήμασταν στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας. Άμπραχαμ και Ακοράν έκαναν απίστευτη προσπάθεια αν και δεν ήταν στο 100%, ελπίζω να μην συνεχιστεί αυτή η κατάσταση σε καμία ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο να το ελέγξεις».

«Γενικότερα στον α’ γύρο παίξαμε καλύτερα, όμως το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για μας. Θεωρώ ότι και ο Απόλλωνας και εμείς θα είμαστε εκεί μέχρι τέλος. Είναι δύσκολο να προβλέψεις και να περιμένεις τον τρόπο παιχνιδιού. Εμείς σήμερα δεν είμασταν καλά με τη μπάλα, γι’ αυτό και υποφέραμε. Όμως για να κερδίσεις τον Απόλλωνα, πρέπει να έχεις την ίδια ενέργεια με τον αντίπαλο, όπως εμείς σήμερα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο