Χριστοφίδης: "Δεν ακούστηκε καμία θέση από την πλευρά μας"

Συνεχίζεται ο απόηχος της απόφασης του αθλητικού δικαστή στην υποθεση Ουζόχο.

Με δηλώσεις του ο νομικός εκπρόσωπος της Ανόρθωσης Γιώργος Χριστοφίδης καταγγέλει τους χειρισμούς του αθλητικού δικαστή στην υπόθεση. 

Μιλώντας στο ΡΙΚ μεταξύ άλλων σχολίασε τα ακόλουθα: 

Για το αν περίμενε την απόφαση που βγήκε: «Μπορώ να σας πω πως μέχρι την Πέμπτη θα σας έλεγα πως ήταν έκπληξη. Αλλά με όσα συνέβησαν από την Παρασκευή και μετά τα πράγματα ακολούθησαν άλλη πορεία».

Για τα επόμενα βήματα: «Η καταχώρηση έφεσης και σε δεύτερο πλαίσιο η προσβολή της απόφασης του ΚΟΑ».

Για τα σημεία που τους κάνουν αισιόδοξο: «Υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό και φαίνεται από την απόφαση. Ο αθλητικός δικαστής μας είπε πως περίμενε την απόφαση του ΚΟΑ υιοθετώντας πλήρως το περιεχόμενο της απόφασης του ΚΟΑ. Το ερώτημα είναι γιατί δεν εξέδωσε απόφαση με βάση την απόφαση 9/2 του οργανισμού; Όλα αυτά συνηγορούν στο ότι δεν ακούστηκε καμιά θέση από την πλευρά μας και επί της ουσίας ο αθλητικός δικαστής διερεύνησε την υπόθεση δίκην ερευνώντας λειτουργού και απλά υιοθέτησε την απόφαση του ΚΟΑ».

Γιατί δεν αποφάσισε νωρίτερα: «Όλα αυτά που ζητά, είναι εκτός του πλαισίου της διαδικασίας και εκτός του κανονισμού. Μας είπε πως τα ζητούσε και θα αποφάσιζε κατά πόσο θα τα ελάμβανε υπόψη του. Όπως μας είπε, δεν εφαρμόζει αυστηρά τις διαδικασίες που υπάρχουν στα δικαστήρια. Πριν μερικές βδομάδες, καθόρισε ο ίδιος το πλαίσιο στην ένταση της ΑΕΚ πως θα λάβει υπόψη του τα στοιχεία από τις δυο πλευρές. Αυτή τη φορά δεν το έκανε, αλλά αντάλλαζε επιστολές με τον ΚΟΑ».

Για τα χρονικά περιθώρια: «Υπάρχει πλαίσιο καταχώρησης τριών ημερών. Θα δοθεί και χρόνος στον Απόλλωνα να απαντήσει σε κάποια θέμα και αντιλαμβανόμαστε πως θα χρειαστεί ο ανάλογος χρόνος».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο