Καραβίδας για ΑΠΟΕΛ, Πλατινί και Μίτα

Για όλα τα θέματα που αφορούν τη Δόξα μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Κώστας Χριστοδούλου. Ο πρόεδρος του προσφυγικού Συλλόγου τόνισε ότι η ομάδα διατηρεί τις ελπίδες πρόκρισης επί του ΑΠΟΕΛ και εξέφρασε την πίστη του για το σημερινό παιχνίδι. Κάλεσε εκ νέου τον εκπρόσωπο της Δόξας στην ΚΟΠ κ. Μιχάλη Μίτα να δώσει την παραίτηση του και υπογράμμισε ότι η θέση του Συλλόγου είναι οι 14 ομάδες. «Όταν ήρθε ο Πλατινί να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ, τη Λουντογκόρετς την Μπάτε για να βάλει και τέτοιες ομάδες στον ποδοσφαιρικό χάρτη ήταν καλά. Εμείς θέλουμε να τις εξαφανίσουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Για το σημερινό επαναληπτικό του 2-1 με τον ΑΠΟΕΛ

«Καταφέραμε να μείνουμε ζωντανοί και να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας. Θα παίξουμε σοβαρά και στοχεύουμε στην πρόκριση πιστεύουμε στην ομάδα μας και ελπίζουμε να είμαστε και τυχεροί. Είμαστε μια ομάδα που έχουμε το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο και αυτό το δείξαμε σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια.

Όλοι οι παίχτες πλην του Αρτάμπε είναι στη διάθεση του Λούκα Χατζηλούκα. Όσοι κληθούν να αγωνιστούν αξίζουν να βρίσκονται στο ρόστερ και μπορούν να κερδίσουν».

Για την απουσία του κόσμου σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι  

«Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις. Πάντα περιμέναμε αυτά τα παιχνίδια για να βάλουμε χρήματα στα ταμεία μας. Πλέον ζούμε με τα νέα δεδομένα».

Για την αύξηση των ομάδων

«Όταν τα γήπεδα ήταν γεμάτα οι ομάδες ήταν 14. Ο κάθε ένας γράφει και λέει ότι θέλει. Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο πρέπει να δουν το καλό του. Η Δόξα πάντα ήθελε 14 ομάδες. Κάποιοι βολεύονται με αυτά τα πράγματα και τον αριθμό των ομάδων. Από τότε που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο πάντα ακούω να βοηθήσουμε και τη Β’ Κατηγορία. Να πάρουμε μια απόφαση λογική που θα βοηθήσει το κυπριακό ποδόσφαιρο και να το κάνουμε σε 1-2 χρόνια. Να βλέπουμε τους καλύτερους και να παραδειγματιζόμαστε. Όταν ήρθε ο Πλατινί να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ, τη Λουντογκόρετς την Μπάτε και να βάλει τέτοιες ομάδες στον ποδοσφαιρικό χάρτη ήταν καλά. Εμείς θέλουμε να τις εξαφανίσουμε».

Για την απόφαση του Μιχάλη Μίτα να μην εισακούσει την εισήγηση  της Δόξας στη χθεσινή συνεδρία για την αναβολή της 22ης αγωνιστικής

«Με λυπεί αφάνταστα. Ο κ. Μίτας είναι φίλος μου εδώ και 30 χρόνια. Δεν άκουσε τις εντολές της Δόξας και τον παρακαλούμε να φύγει για να βάλουμε κάποιο που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ομάδας μας.

Δεν μπορούμε να τον παύσουμε και δικαιούται να πει δεν παραιτούμαι και μένω εδώ. Δεν έχει σημασία γιατί δεν άκουσε τη Δόξα, για εμάς είναι παρελθόν».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο