Η προοπτική του Ραμίρες

Έκλεψε την παράσταση ο Νταβίντ Ραμίρες στην σπουδαία νίκη της Ομόνοιας επί της ΑΕΛ. Και όχι άδικα. Ο Κοσταρικανός επιθετικός σκόραρε δις στέλλοντας ενθαρρυντικά μηνύματα. Δεν ήταν μόνο τα δύο γκολ που πέτυχε, αλλά και η συνολική του παρουσία που έγιναν δεχτά με ικανοποίηση από την οικογένεια της Ομόνοιας.

Ο Ραμίρες δεν είναι ο φορ που γεμίζει την περιοχή, αλλά είναι ο φορ της ομάδας και του προπονητή. Στα 25 του χρόνια ο Ραμίρες έχει μια τέτοια ωριμότητα και πειθαρχία στο παιχνίδι του που κάνει πιο εύκολο το έργο του Αναστασίου και … των συμπαικτών του στον αγωνιστικό χώρο. Ο Κοσταρικανός μπορεί να μην είναι ταχύς, αλλά κινείται συνεχώς και έξυπνα σε κλειστούς χώρους και με την τεχνική του έχει την ικανότητα να μοιράσει παιχνίδι στα άκρα. Δεν είναι επίσης ο δυνατός φορ που παίζει πολύ με την πλάτη στην περιοχή, αλλά έχει πολύ καλά τελειώματα τόσο με το κεφάλι, όσο και με τα πόδια.

Γενικώς, ο Ραμίρες είναι ένας πολύ χρήσιμος φορ στο παιχνίδι της ομάδας του και αν αναπτύξει μεγαλύτερη συχνότητα με το σκοράρισμα, τότε τα πράγματα για την Ομόνοια θα γίνουν ακόμη καλύτερα. Τα δύο γκολ που πέτυχε κατά της ΑΕΛ θα τον βοηθήσουν πάρα πολύ, όπως τον βοήθησε το γεγονός ότι πλέον παίζει βασικός και νιώθει χρήσιμος για την ομάδα, αλλά και το ότι η Ομόνοια ενισχύθηκε ποιοτικά στα άκρα της επίθεσης.

Ας μη λησμονούμε ότι ο Κοσταρικανός, που είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική της χώρας του, βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία και ήρθε στην Κύπρο από μια γεμάτη σεζόν στην πατρίδα του, με την Ντεπορτίβο Σαπρίσσα, μετρώντας 47 συνολικά συμμετοχές με 17 γκολ και 3 ασίστ ενώ την αμέσως προηγούμενη χρονιά είχε μια αξιόλογη παρουσία σε ένα δυσκολότερο πρωτάθλημα, το Πορτογαλικό, καταγράφοντας με τη φανέλα της Μορείρένσε, 25 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο