Το τρίτο ημίχρονο από το Στέλιος Κυριακίδης

Διαβάστε τι δήλωσαν ο προπονητής της Πάφου Ζέλικο Κόπιτς και ο προπονητής της Αλκής Κώστας Σακκάς μετά και τη νίκη της Αθάνατης με 0-3. 

Κώστας Σακκάς: «Καμία φορά είναι σημαντικό το τάιμινγκ που έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιες ομάδες. Φανήκαμε τυχεροί γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που της έλειπαν σημαντικοί παίκτες. Ερχόταν από την προσπάθεια στο κύπελλο και φάνηκε κουρασμένοι. Νομίζω όμως ότι η ομάδα μας προσπάθησε πολύ στο γήπεδο. Φανήκαμε τυχεροί στις τελικές προσπάθειές που τι κάναμε γκολ. Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Σημαντική για εμάς. Υπάρχουν ακόμη εννέα παιχνίδια. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Καλή συνέχεια στην Πάφο»

Ζέλικο Κόπιτς: «Συγχαρητήρια στην Αλκή για τη νίκη. Όταν προέρχεσαι από εννέα παιχνίδια χωρίς να δεχθείς την ήττα. Οι περισσότεροι παίκτες μας δεν είχαν ξεκουραστεί. Είχαμε τραυματισμούς και κάρτες και οι παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα δεν τα έδωσαν όλα. Δεν πρέπει να περιμένουμε πως θα σκοράρουμε από τυχαίες ευκαιρίες. Έχουμε βρεθεί και πάλι σε δύσκολη θέση. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τους παίκτες μας εκεί που πρέπει για να αντιμετωπίσουμε τη Δόξα». 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο