«Αν όλα παιχτούν στους αγωνιστικούς χώρους...» (ηχητικό)

Για την προσπάθεια της Αλκής για παραμονή στην Α’ κατηγορία και για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Ερμή μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Χρίστος Τζιάμπος. 

Αναλυτικά: 

«Η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του γκρουπ. Θα παλέψουμε με ότι έχουμε και δεν έχουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία»

«Ακόμη ένα παιχνίδι τελικός με τον Ερμή. Στόχος μας είναι η νίκη για να καταφέρουμε να αισθανόμαστε ακόμη πιο άνετα. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Είναι από τις ομάδες που μας κέρδισε τον πρώτο γύρο». 

«Θα κριθεί στις λεπτομέρειες η παραμονή. Όσους περισσότερους βαθμούς πάρεις εκτός έδρας θα παίξει ρόλο. Και η Δόξα και η Πάφος είναι όλοι εκεί. Θα πέσουν κορμιά και δεν θα υπάρξει δικαιολογία». 

«Αν ο κόσμος έρθει στο γήπεδο θα παίξει ρόλο και αυτό. Αν όλα πάνε καλά και όλα παιχτούν στους αγωνιστικούς χώρους, θεωρώ ότι δικαιούμαστε να ονειρευόμαστε, ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ήθελα όλοι οι αγώνες να παιχτούν 50-50, αυτό τίποτα άλλο. Να είναι προσεκτικοί όλοι μας να δώσουν σε όλες τις ομάδες την ευκαιρία να διεκδικήσουν την παραμονή τους. Το επισημαίνω για τον φόβο των Ιουδαίων. Το λέω για να σταλούν μηνύματα ότι απαιτούμε ίση μεταχείριση για να διεκδικήσουμε τις ελπίδες μας. Όχι μόνο εμείς αλλά όλοι μας». 

«Είναι κάτι που μας δικαιώνει και κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο χωρίς θέμα»

 

 

 
 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο