Κόουτς πρέπει να το αλλάξεις...

Οι δυο ισοπαλίες με Σαλαμίνα και ΑΕΚ εξαφάνισαν όλα τα πλεονεκτήματα του ΑΠΟΕΛ στη μάχη του τίτλου και τον έστησαν στον τοίχο. Ο Πάολο Τραμετσάνι όσο και αν προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση στη διάσκεψη Τύπου μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ και να επισκιάσει την ισοπαλία, δεν τα κατάφερε. Έχει ευθύνες και οφείλει να τις αντιληφθεί άμεσα προκειμένου να διορθώσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του.

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο είναι κομβικό. Σίγουρα είναι το πιο σημαντικό της φετινής περιόδου. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται τη νίκη και πρέπει να την πάρει, για να επιστρέψει σε θέση οδηγού και να επανακτήσει τα πλεονεκτήματα.

Για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα στην έδρα του πρωτοπόρου πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα. Όπως οι αλλαγές προσώπων στην 11αδα. Η ομάδα στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς χρειάζεται περισσότερο την εμπειρία. Η παρουσία του Μοράις και του Εφραίμ είναι επιβεβλημένη, αλλά και η συμμετοχή ενός καθαρόαιμου επιθετικού που θα μπορεί να τα ανταποκριθεί στην περιοχή κόντρα στους υψηλούς και πολύ καλούς Γιούστε και Ρομπέρζ. Ο Νατέλ είναι καλός, γρήγορος και με καλό σουτ, αλλά υστερεί στη δύναμη που απαιτείται μέσα στο κουτί.

Επίσης σημαντική είναι η συμμετοχή του Καρλάο, αλλά αυτό δεν εναπόκειται στον Τραμετσάνι. Ο Βραζιλιάνος είναι με διαφορά ο πιο ποιοτικός αμυντικός του ΑΠΟΕΛ που μπορεί άριστα να διαβάζει και να ανακόπτει τις απειλές. Ο ποδοσφαιριστής νιώθει σφίξιμο και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει.   

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο