Το κίνητρο με την Πάφο

Μετά το παιχνίδι με την Ένωση, γράψαμε ότι στην Ανόρθωση θα πρέπει να βρίσκουν κίνητρα στα αδιάφορα παιχνίδια της Β’ φάσης προκειμένου να κυνηγάνε τη νίκη και να αποδίδουν υποφερτό ποδόσφαιρο «Οι παίχτες να παίζουν για την ιστορία του Συλλόγου και να αποζημιώνουν το λιγοστό κόσμο που τους παρακολουθεί», συμπληρώσαμε.

Κι’ όταν ψάχνεις αγωνιστικά κίνητρα βρίσκεις. Με την Ένωση ήταν η νίκη-εκδίκηση για τον αποκλεισμό στο κύπελλο, ωστόσο δεν ήρθε ποτέ. Για τον επικείμενο αγώνα με την Πάφο είναι το γεγονός ότι οι ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» σε δυο αγώνες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν κέρδισαν την αντίπαλο τους. Τη μοναδική ομάδα από το Β’ γκρουπ που δεν κέρδισαν έστω μια φορά.

Την Κυριακή έχουν την ευκαιρία, αλλά για να το πετύχουν θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και όχι να προσεγγίσουν το παιχνίδι ως «αγγαρεία».

Ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές σαφώς και δεν ευθύνονται για την κατάσταση που περνάει η Ανόρθωση και το ότι η ομάδα συμμετέχει στο γκρουπ του υποβιβασμού. Παράλληλα, όμως, θα πρέπει να αντιληφθούν και την υποχρέωση τους. Να τιμάνε με τον καλύτερο τρόπο τη φανέλα και να αγωνίζονται σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, όπως επιβάλλει η ιστορία του Συλλόγου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο