“Μυρίζει” νικητή, «μακριά» η ισοπαλία

Σε ένα παιχνίδι Απόλλωνα-ΑΠΟΕΛ με τον απόλυτο ανταγωνισμό, μιλάμε πάντα για πιθανότητα τριπλής παραλλαγής, για ποσοστό 33,3% για κάθε αποτέλεσμα. Άσος, ισοπαλία., διπλό. Με βάση όμως τα τελευταία αποτελέσματα, η ισοπαλία απουσιάζει εδώ και καιρό.

Στα έξι τελευταία παιχνίδια είχαμε νικητή. Τέσσερα στη περασμένη περίοδο και δύο φέτος με δύο νίκες του Απόλλωνα και τέσσερεις του ΑΠΟΕΛ. Η τελευταία ισοπαλία ήταν το 2-2 στο ΓΣΠ, στο φινάλε της χρονιάς 16-17. Αλλά ήταν παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού ο ΑΠΟΕΛ ήταν ήδη πρωταθλητής και ο Απόλλωνας δεδομένα τρίτος, ενώ οι δύο αντίπαλοι είχαν να αγωνιστούν μετά από μερικά 24ωρα στον μεταξύ τους τελικό κυπέλλου.

Ουσιαστικά, για να βρούμε την αμέσως προηγούμενη ισοπαλία σε ντέρμπι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας, θα πρέπει να πάμε 9 παιχνίδια πριν (και αφού ενδιάμεσα προηγήθηκε νίκη του Απόλλωνα) και στις 28 Νοεμβρίου του 2016. Συμβιβασμός στο ΓΣΠ, με τον Απόλλωνα να κρατά τη νίκη μέχρι το 95’ (από το πέναλτι του Ντα Σίλβα στο 63΄) και τον ΑΠΟΕΛ να ισοφαρίζει στην τελευταία ανάσα με τον Μπερτόλιο. Θα συνεχιστεί άραγε σήμερα το απόγευμα η μίνι παράδοση που θέλει νικητή ή θα κάτσει μετά από καιρό η μπίλια στο Χ. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο