Το ιατρικό (δελτίο) ξεπέρασε το αγωνιστικό

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά το φετινό δελτίο Τύπου της Ομόνοιας είναι περισσότερο ιατρικό παρά αγωνιστικό. Είναι σχεδόν κανόνας, σε όλη τη χρονιά, πως πριν και μετά από αγώνες, είτε στην ανακοίνωση της αποστολής ή στην ενημέρωση της επόμενης του αγώνα προπόνησης, κάποιος προστίθεται στην ήδη υπάρχουσα λίστα τραυματιών.

Το ιατρικό χαρτί δεν ήταν ποτέ ολόλευκο, αφού ακόμη και όταν επέστρεφαν κάποιοι από τραυματισμό και γινόταν λόγος για απαρτία (έγινε σε 2 περιπτώσεις), κάτι προέκυπτε. Από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι σήμερα.  

Λέξεις όπως η κάκωση (μυϊκή και σε κάποιες περιπτώσεις συνδεσμική), η θλάση (διαφόρων βαθμών), η ενόχληση, εκφράσεις όπως «η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί» ή θα «περάσει από εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος», είναι δυστυχώς για τους «πράσινους», σταθερό και αναπόσπαστο κομμάτι του λεξιλογίου τους. 

Σαφέστατα και η μεγαλύτερη αιτία του προβλήματος είναι η κάκιστη προετοιμασία και η ανακάλυψη κάπου στην 7η αγωνιστική ότι η ομάδα είχε θέμα δυνάμεων. Και αυτό είναι πέρα από την επιλογή ποιοτικών παικτών, σημείο αναφοράς για την επόμενη χρονιά. Προετοιμασία, όπου οι παίκτες να αποκτήσουν φυσική κατάσταση 1ου βαθμού. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο