Επιβεβαιωμένο: Έτοιμη και πρακτικά η Ομόνοια για Μακάρειο

Έβαλε στο μάτι το Μακάρειο η Ομόνοια και μετά την πρώτη επαφή με τον Πρόεδρο του ΚΟΑ έχει προχωρήσει και ένα βήμα παραπάνω. Από τον ίδιο τον σύλλογο μας λέχθηκε πως ετοιμάστηκε και εστάλη μάλιστα επιστολή πρόθεσης  για χρησιμοποίηση του σταδίου ως έδρα για κάποια χρόνια. Η Ομόνοια είναι και επίσημα διατεθειμένη να αναλάβει το κόστος για συγκεκριμένες διαβαθμίσεις και θα αναμένει τώρα τις προθέσεις του Οργανισμού. Η δική της πρόθεση είναι να μετακομίσει από την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο   

Η κίνηση αυτή δεν είναι άσχετη με τη διάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή με το ΓΣΠ σε ότι αφορά τη νέα περίοδο. Η Ομόνοια επιβεβαιώνει ότι έχει ζητήσει αναπροσαρμογές, θεωρώντας ότι οι συμφωνίες θα πρέπει να ανταποκρίνεται στο εκτόπισμα του συλλόγου, που αυτή τη στιγμή παρουσιάζει μετά από χρόνια οργανωτική και οικονομική υγεία. Με το ίδιο σκεπτικό, η Ομόνοια ζήτησε επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου με την Primetel, αφού θεωρεί πως με τα νέα δεδομένα το συμφωνηθέν ποσό ήταν χαμηλό για τα στάνταρ της, οπότε και μετά τις επαφές αποφάσισε να διακόψει μονομερώς τη συμφωνία και  να αντιμετωπίσει πιθανή προσφυγή της τηλεοπτικής πλατφόρμας στα δικαστήρια.  

Αναφορικά με την χρησιμοποίηση του σταδίου από άλλες ομάδες, η Ομόνοια δεν φέρει ένσταση και δεν έχει έτσι και αλλιώς τη πρόθεση να χρησιμοποιήσει μονοπωλιακά το στάδιο της πρωτεύουσας, ανεξάρτητα από το αν η ίδια θα καλύψει οικονομικά τις όποιες αναβαθμίσεις γίνουν.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο