Η ώρα του αρχηγού

Τα μεγάλα παιχνίδια κρίνονται ή χρειάζονται μεγάλους ποδοσφαιριστές. Κι ο ΑΠΟΕΛ καλείται να επιστρατεύσει τον αρχηγό του στο σημερινό μεγάλο ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Απόλλωνα στο Τσίρειο. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων στη φετινή περίοδο και ο Νούνο Μοράις θεωρείται κάτι περισσότερο από απαραίτητος.

Ο Πορτογάλος μέσος για λόγους τακτικής ή ξεκούρασης, είδε τα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, με Απόλλωνα, Σαλαμίνα και ΑΕΚ από τον πάγκο. Ο Πάολο Τραμετσάνι προτίμησε Σόουζα και Γκέντζογλου, όμως, σήμερα το συγκεκριμένο δίδυμο το πιο πιθανό θα… χωρίσει λόγω Μοράις.

Είναι πλήρως κατανοητό ότι ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να μάθει και χωρίς τον Μοράις, έναν παίχτη Θρύλο που βαδίζει, όμως, στα 36 του χρόνια. Ωστόσο μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του και αγωνίζεται θα πρέπει να διαχειρίζεται και να αξιοποιείται κατάλληλα. Και παιχνίδια σαν και αυτό που έρχεται με τον Απόλλωνα κρίνεται άκρως σημαντικός. Είναι τόσο έξυπνος και έμπειρος ποδοσφαιριστής που καλύπτει την οποιαδήποτε αδυναμία που πιθανόν δημιουργήθηκε λόγω ηλικίας. 

Αν και η αλήθεια αγωνίζεται ακόμα χωρίς προβλήματα. Ειδικά στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο