Ο "Πούρσα" παίρνει 10 με τόνο

Ότι και να συμβεί στις επόμενες 7 αγωνιστικές η Νέα Σαλαμίνα σε όλα τα επίπεδα της,  αξίζει ενός μεγάλου μπράβο για τη πορεία της. Και ένα τεράστιο εύγε πρέπει να πάει στον Σάββα Πουρσαϊτίδη. 

Ο σχετικά άπειρος στους πάγκους Ελλαδίτης τεχνικός παίρνει άριστα εις διπλούν. Πέρσι ανέλαβε σε μία δύσκολη φάση, βελτίωσε πολύ την ομάδα και την απομάκρυνε από τις περιπέτειες και τον φόβο της διαβάθμισης. 

Στη τρέχουσα περίοδο έφτιαξε μία καλοδουλεμμένη, ποιοτική και ανταγωνιστική ομάδα, που υψώνει το μπόι της απέναντι στους μεγαλύτερους και συχνά τους πληγώνει. 

Μεγάλο ατού του Πουρσαϊτίδη το.. μάτι του. Κόβει πραγματικά. Εξαιρετικές οι μετεγγραφές πέρσι τον Ιανουάριο με Ελουντού, Τιάγο και Καρλάο, εξαιρετικές σχεδόν όλες και φέτος. Γκολομπάρτ, Φουστάρ, Κίνγκσλεϊ, Νουρ, Μαργκάσα μεταξύ άλλων το Καλοκαίρι ,Τίνστεϊλ στη χειμωνιάτικη περίοδο. Ο Πουρσαϊτίδης πέτυχε κατά 90+% στις επιλογές του και αυτό είναι επίτευγμα. Προσθέστε επίσης την σωστή αξιοποίηση των Κυπρίων και δη των νεαρών και το παζλ είναι άρτιο.  

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο