"Το αντιλήφθηκα στην Ομόνοια και τον Πανιώνιο"

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά σε ότι αφορά την παρουσία του στον Ερυθρό Αστέρα για την επόμενη σεζόν και αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην Ομόνοια. 

Ο 48χρονος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στη σερβική ιστοσελίδα mozzartsport, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ένα από τα πράγματα που έμαθε στην Ελλάδα κατά την διάρκεια της θητείας του στην Ομόνοια, ήταν το κομμάτι της ψυχολογίας.

«Στην Αθήνα βρήκα την ηρεμία μου. Έμαθα πολλά και διάβασα για ψυχολογία. Ήταν το πιο cool πράγμα, γιατί δουλεύεις με πολλούς ανθρώπους και πρέπει να χειρίζεσαι σωστά τις καταστάσεις. Σε κάθε μεγάλο σύλλογο υπάρχει ψυχολόγος. Είναι λάθος να σχετίζεται στην Σερβία ο ψυχολόγος με τον Ιούδα. Ως προπονητής πρέπει να παίρνεις το καλύτερο από τους παίκτες. Γι' αυτό θα πρέπει να κάνεις την κατάλληλη προσέγγιση. Κάθε σύλλογος έχει το δικό του DNA και αυτό δεν θα αλλάξει. Το αντιλήφθηκα στην Ομόνοια και τον Πανιώνιο».

Ο Μιλόγεβιτς, ο οποίος συμπληρώνει 100 παιχνίδια στο πρωτάθλημα Σερβίας, αλλά και 52 σερί ματς αήττητος ως τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, απέφυγε να δεσμευτεί πως θα βρίσκεται και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της ομάδας.

«Δεν μπορώ να υποσχεθώ πως θα βρίσκομαι στον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα μετά τον Ιούνιο. Δεν μου αρέσει να υπόσχομαι».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο