Κούσουλος, η (ήδη) ξεχωριστή πορεία

Δεν έχει συμπληρώσει καν τα 23 του χρόνια ο Γιάννης Κούσουλος. Όμως παρά το νεαρό της ηλικίας του ο διεθνής παίκτης έχει πετύχει ήδη αρκετά πράγματα, πολλά για να είμαστε πιο ακριβείς. Η πορεία του είναι ήδη σαφώς ξεχωριστή, αν έχουμε υπόψη τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο μας τα τελευταία χρόνια.

  • Έχει ήδη προλάβει να κατάγραψει 140 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Είναι πολλές για την ηλικία του. Η μερίδα του λέοντος ήταν φυσικά στη Νέα Σαλαμίνα με 121, ενώ μετρά και 19 με την Ομόνοια. Μιλώντας περί Ομόνοιας, είναι ξεκάθαρο πως ήταν μία από τις (λίγες) επιτυχημένες μετεγγραφές και αποτελεί ένα από τα υπολογιζόμενα θεμέλια για τις επόμενες χρονιές, όπου έρχονται σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ
  • Αν προσθέσουμε και τις 12 συμμετοχές κυπέλλου (9 με Σαλαμίνα, 3 με Ομόνοια), ο Κούσουλος πάει ήδη στις 152, ενώ πιάνει και τις 160 με τις 8 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα. Της οποίας στα 22 προς 23 του γίνεται επίσης βασικότατο στέλεχος.
  • Σε τέτοια ηλικία, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα βρεθεί ποδοσφαιριστής που φόρεσε το περιβραχιόνιο δύο ομάδων σε κορυφαίο επίπεδο. Ήταν αρχηγός με τη Νέα Σαλαμίνα, το περασμένο Σάββατο και της Ομόνοιας. 

Το ξεκίνημα του, αγωνιστικά και στατιστικά είναι λοιπόν εξαιρετικό. Το δε μέλλον του ανήκει.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο